Szaunázás alapszabályai

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Szaunázás alapszabályai:

 • Házunk szaunái alapvetően fedett testtel (fürdőruhában, szauna lepedőben) használatosak.
 • Soha ne üljenek, vagy feküdjenek meztelen testtel a fára, egyrészről mert nem illendő, másrészről pedig egészségügyi szempontból sem ajánlott. A szauna lepedőt terítsék úgy a fára, hogy az egész testük ráférjen (a lábak is).
 • Papucsaikat hagyják kint az ajtó közelében.
 • A szauna ajtót igyekezzenek magunk előtt és után gyorsan nyitni és zárni.
 • Nem illik hangos beszéddel és telefonálással zavarni a szaunázást élvezni kívánók nyugalmát. Vonatkozik ez a szaunában való tartózkodásra és a pihenő részre is.
 • Illóolaj használata előtt mindenképpen illik megkérdezni, hogy a szaunában ülők egyetértenek-e vele, a konkrét olajat illetően is, hiszen lehet, hogy valakinél allergiás tüneteket válthat ki. Ne használjunk túl sokat az olajból akkor sem, ha a bent tartózkodók egyetértenek a használattal.
 • Wellnessezés előtt, valamint a merülő-medencébe történő megmártózást megelőzően – higiéniai okokból – szíveskedjenek a zuhanyt használni!
 • Lázas, fertőző betegek, ittas vagy kábítószer hatása alatt lévő személyek, valamint bőr- és gyulladásos betegségben szenvedők a wellnesst nem használhatják.
 • Allergiában szenvedők, asztmás, epilepsziás, szív-és érrendszeri betegek csak saját felelősségre vehetik igénybe szaunáinkat.
 • Szaunázás 14 éves kor alatti gyermekeknek nem megengedett.
 • A szaunába ékszert, karórát, szemüveget nem ajánlott bevinni!

Kellemes kikapcsolódást és nyugodt pillanatokat kívánunk Önöknek szaunavilágunkban!