Wellness centrum házirendeje

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Wellness centrum házirendje

 1. A wellness részleg területén 14 éven aluli gyerekek csak szülői felügyelet mellett tartózkodhatnak! A szaunázás 14 éves kor alatt – egészségügyi okoból – nem megengedett.
 2. A bel- és kültéri medencékbe ugrálni és a fürdőzők nyugalmát zavarni tilos!
 3. A wellness részleg területén labdázni, a vízbe gumimatracot bevinni tilos!
 4. A wellness részleg területére ételek nem vihetőek be!
 5. A wellness részleg szolgáltatásait ittas vagy kábítószer hatása alatt álló személyek nem használhatják!
 6. A wellness részleg területére háziállat nem hozható be!
 7. Vendégeink számára ingyenes öltözőszekrényt biztosítunk, amelynek használata kötelező, azonban az ott elhelyezett, vagy a wellness részleg területén őrizetlenül hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni!
 8. Wellness részlegünk szolgáltatásainak igénybevétele előtt – higiéniai okok miatt – a zuhany használata kötelező!
 9. Kérjük, a medencékbe való belépés előtt a lábmosókat minden esetben használják!
 10. A wellness részleg területén elkerülhetetlen a csúszásveszély, ezért kérjük Önöket, hogy testi épségükre fokozottan vigyázzanak!
 11. A wellness részleg területén – legfőképp a szabadtéri részen – papucs használata ajánlott. Amennyiben vendégeink nem rendelkeznek papuccsal, szállodánk recepcióján lehetőség van annak megvásárlására.
 12. A wellness részleg szolgáltatásait minden vendégünk saját felelősségére használja, az itt bekövetkezett esetleges balesetekért nem áll módunkban felelősséget vállalni!
 13. A wellness részleg szolgáltatásait lázas és fertőző betegek, gyulladásos vagy valamely bőrbetegségben szenvedő vendégek nem használhatják!
 14. A szaunák és a gőzfürdő használati útmutatóját azok bejáratánál találják kedves vendégeink. A szaunavilág valamennyi egységében lepedő vagy törölköző használata kötelező!
 15. A használt törölközőket kérjük az ajtó melletti szennyes tartóban elhelyezni!
 16. Amennyiben a pezsgőfüdő, a szaunák, a szolárium vagy a fitness terem gépeinek működtetéséhez segítségre volna szükségük, forduljanak bizalommal wellness recepciós kollégánkhoz!
 17. Amennyiben kedves vendégeink valamely masszázs szolgáltatásunkat vagy jósdánkat kívánják igénybe venni, kérjük, forduljanak információért wellness recepciósunkhoz, aki készséggel áll rendelkezésükre!
 18. Kérjük Önöket, hogy a wellness részleg gépeinek, eszközeinek, berendezési tárgyainak megóvására és a tisztaságra fokozottan ügyeljenek, és kérjük, használják a kihelyezett hulladékgyűjtőket! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen szíveskedjenek! Az esetlegesen okozott károkért a vendégek minden esetben anyagi felelősséggel tartoznak!
 19. A wellness és fitness centrum teljes területére étel és ital behozatala szigorúan tilos, csak a helyben vásárolt termékek fogyasztása engedélyezett!

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Kellemes és nyugodt pihenést, tartalmas kikapcsolódást kívánunk!