Wellness centrum házirendeje

Wellness centrum házirendje

 1. A wellness részleg területén 14 éven aluli gyerekek csak szülői felügyelet mellett tartózkodhatnak! A szaunázás 14 éves kor alatt – egészségügyi okoból – nem megengedett.
 2. A bel- és kültéri medencékbe ugrálni és a fürdőzők nyugalmát zavarni tilos!
 3. A wellness részleg területén labdázni, a vízbe gumimatracot bevinni tilos!
 4. A wellness részleg területére ételek nem vihetőek be!
 5. A wellness részleg szolgáltatásait ittas vagy kábítószer hatása alatt álló személyek nem használhatják!
 6. A wellness részleg területére háziállat nem hozható be!
 7. Vendégeink számára ingyenes öltözőszekrényt biztosítunk, amelynek használata kötelező, azonban az ott elhelyezett, vagy a wellness részleg területén őrizetlenül hagyott értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni!
 8. Wellness részlegünk szolgáltatásainak igénybevétele előtt – higiéniai okok miatt – a zuhany használata kötelező!
 9. Kérjük, a medencékbe való belépés előtt a lábmosókat minden esetben használják!
 10. A wellness részleg területén elkerülhetetlen a csúszásveszély, ezért kérjük Önöket, hogy testi épségükre fokozottan vigyázzanak!
 11. A wellness részleg területén – legfőképp a szabadtéri részen – papucs használata ajánlott. Amennyiben vendégeink nem rendelkeznek papuccsal, szállodánk recepcióján lehetőség van annak megvásárlására.
 12. A wellness részleg szolgáltatásait minden vendégünk saját felelősségére használja, az itt bekövetkezett esetleges balesetekért nem áll módunkban felelősséget vállalni!
 13. A wellness részleg szolgáltatásait lázas és fertőző betegek, gyulladásos vagy valamely bőrbetegségben szenvedő vendégek nem használhatják!
 14. A szaunák és a gőzfürdő használati útmutatóját azok bejáratánál találják kedves vendégeink. A szaunavilág valamennyi egységében lepedő vagy törölköző használata kötelező!
 15. A használt törölközőket kérjük az ajtó melletti szennyes tartóban elhelyezni!
 16. Amennyiben a pezsgőfüdő, a szaunák, a szolárium vagy a fitness terem gépeinek működtetéséhez segítségre volna szükségük, forduljanak bizalommal wellness recepciós kollégánkhoz!
 17. Amennyiben kedves vendégeink valamely masszázs szolgáltatásunkat vagy jósdánkat kívánják igénybe venni, kérjük, forduljanak információért wellness recepciósunkhoz, aki készséggel áll rendelkezésükre!
 18. Kérjük Önöket, hogy a wellness részleg gépeinek, eszközeinek, berendezési tárgyainak megóvására és a tisztaságra fokozottan ügyeljenek, és kérjük, használják a kihelyezett hulladékgyűjtőket! Dohányozni csak az arra kijelölt helyen szíveskedjenek! Az esetlegesen okozott károkért a vendégek minden esetben anyagi felelősséggel tartoznak!
 19. A wellness és fitness centrum teljes területére étel és ital behozatala szigorúan tilos, csak a helyben vásárolt termékek fogyasztása engedélyezett!

Együttműködésüket és megértésüket köszönjük!

Kellemes és nyugodt pihenést, tartalmas kikapcsolódást kívánunk!