Vendégkönyv

Kedves Vendégeink!

Véleményük fontos számunkra, ezért kérjük, osszák meg velünk tapasztalataikat, élményeiket! Köszönjük! 1. Tisztelt Club hotel!

  A napokban ünnepeltük a férjemmel a házassági évfordulónkat és úgy gondoltuk eltöltünk egy kellemes vacsorát a Fenyves Vendéglőben. A hely és a kiszolgálás is nagyszerű volt, kedves, illedelmes valamint barátságos volt a pincér. Az étel minőségéről nem is beszélve, fantasztikus volt a tálalás és az íz egyaránt.

  Gratulálni szeretnénk a csodálatos helyhez és személyzethez, és köszönjük a csodás élményt.

  A jövőben biztos, hogy kellemes vacsorákat fogunk még Önöknél eltölteni.

  Tisztelettel: Kissné B. Edina

 2. Kedves Erdőspuszta Club Hotel!

  Az előző évekhez hasonlóan 2010-ben is nagy fejtörést okozott számunkra, hogy hol töltsük az óesztendő utolsó napját. Minden éveben nagy baráti társasággal, felhőtlen jókeddvel és szokás szerint mindig más-más vendéglátóhelyen köszöntjük az új évet, amely idén sem volt másképp. Arról már korábban, még az ősz végén hallottunk, hogy Önök várhatóan december végén nyitják meg Debrecen legújabb négycsillagos szállodáját, és nagy örömünkre szolgált, amikor a helyi rádióból és a megyei napilapból értesültünk a nagyszabású szilveszteri Erdőspuszta Club Hotel Retro Partyról. Innen már egy percig sem volt kérdéses számunkra, hogy hol foglaljunk asztalt, amelyet egy pillanatig sem bántunk meg! A hatalmas tömeg (közel 450 ember) ellenére valamennyien kiválóan éreztük magunkat, a svédasztalon felsorakoztatott finomságok mind ízvilágukban mind pedig mennyiségükben pazarok voltak, a Dj nagyon körültekintően válogatta össze a zenei repertoárt, Liszter Sanyi produkciójáról nem is beszélve, aki – hozva a tőle megszokott magas színvonalat – hatalmas show műsorral kápráztatta el a közönséget. Száz szónak is egy a vége: idén szakítunk a hagyományokkal, nem keresünk új helyet, december 31-én ugyanitt, az Erdőspuszta szívében durrantjuk el a pezsgősüveget!

  Papp Tamás és barátai

 3. Tisztelt Üzemeltetők!

  Örömmel tölt el bennünket, hogy végre a mi városunknak is van egy olyan ékszerdoboza, mint az Önök szálloda- és rendezvénykomplexuma, ahol mesés természeti környezetben, friss levegőn, madárének mellett, szó szerint a nyugalom szigetén éreztheti magát az ember! A csodás éra mellett dícséret illeti Önöket a gondosan összeválogatott és kiváló alapanyagokból elkészített ízletes ételekért, a neves magyar borokat felsorakoztató sokszínű borkínálatukért, és nem utolsósorban a figyelmes és vendégbarát kiszolgálásért!

  Nagyné Péterfalvi Katalin
  Debrecen

 4. Kedves Intézményvezető!

  A magyar borok elkötelezett híveként az elmúlt közel egy évtizedben számos borvacsora résztvevője voltam már, azonban ilyen jól összeválogatott borkínálattal és ízvilágában páratlanul hozzáillő ételsorral még nem sokszor találkoztam, mint február 18-án, az Önök szállodájában megrendezett Gróf Buttler borvacsorán. Bukolyi László főborász munkásságának, szakértelmének és borkülönlegességeinek nagy elismerőjeként kívánok neki és természetesen Önöknek is sok hasonlóan magas színvonalon lebonyolított rendezvényt, és sok sikert a jövőt illetően!

  Dr. Kenderes György István

 5. Tisztelt Vezetőség!

  Mindeddig azt hittük, hogy fergeteges és hamisítatlan szilveszteri hangulatot csak december 31-én, ténylegesen az év utolsó napján lehet teremteni. Tévedtünk! Szállodájuk pótszilveszteri bulija számunkra ezerszer emlékezetesebb volt, mint a szilveszteri mulatság (házibuli), amelyben úgy véljük, kiemelt szerepe van a Rulett Show Bandnek, akik egész éjjel fáradhatatlanul húzták a talpalávalót. Ez a zenekar kiváló választás volt az Önök részéről! Miattuk, és persze a tökéletes szervezés és a finom ételek végett biztosan ott leszünk a március 5-ei Nőnapi bálon is!

  Takács Péterné és családja
  Debrecen

 6. Tisztelt Tulajdonosok!

  A vasárnapi “Sunday Brunch” mellett a legnagyobb ötlet az Önök részéről a februári “Torkoskodó csütörtök” volt, amelynek minden alkalommal magunk is a vendégei voltunk, és ahol sorra kóstoltuk végig étlapjuk gazdag kínálatát (féláron). Bátran kijelenthetjük, bennünket a hasunknál fogva megfogtak! Nem beszélve arról, hogy ezzel a rendezvénysorozatukkal feladták a leckét a többi helyi vendéglátósnak is!

  Tóth Péter és Tóth-Molnár Anikó

 7. Életem legszebb és legromantikusabb Valentin napját az Önök Fenyves Vendéglőjében éltem meg, ahol a párom 4 év után egy gyertyafényes vacsora mellett kérte meg a kezemet.

  A helyet, a színvonalat, az ízvilágot és a kiszolgálást elnézve kétség nem fér hozzá, hogy az esküvőnket is az Erdőspuszta Club Hotelben tartjuk meg!

  Patkós Izabella

 8. Barátainktól és ismerőseinktől sokat hallottunk az Önök szállodájáról, és annak is a hangulatos és minden igényt kielégítő wellness részlegéről. Múlt hét végén adtunk neki egy esélyt, kilátogattunk a club hotelbe és váltottunk egy napi jegyet. Férjemmel együtt nagyon jól éreztük magunkat, a szaunák igényesek, a víz tiszta és nagyon kellemes. A talpreflexológust pedig ajánlom mindenki figyelmébe, kedvessége és szakértelme mellett sok olyan tényezőre hívta fel a figyelmemet, amellyel sokat tehetek az egészségemért és az életminőségem javításáért.

  Köszönettel: Jakab Piroska és Jakab Norbert (Debrecen)

 9. Itt ünnepeltük édesanyám születésnapját. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönettel tartozunk mindenért!

  a Kelemen család

 10. Szívből gratulálunk a szálloda felépítéséhez! A szilveszteri buli remek volt! Utána végre kipihentük magunkat. A szálloda munkatársai illedelmesek, segítőkészek voltak. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

  Köszönjük a szíves vendéglátást, a kellemes szilveszteri partit, a sok finom ételt és a kiszolgálást. Kívánunk sok sikert a szállodához, ahová még biztosan visszatérünk!

  Köszönettel: Mihály Melinda

 11. Tisztelt Tulajdonos!

  A mi baráti társaságunk elég sokat jár wellness szállodába, mi nagy „szállodajárók” vagyunk. Gratulálunk a személyzethez! Egytől-egyig mindenki maximálisan kedves volt! Ettől jobban nem is tudtak volna választani, hisz ők a szálloda „lelkei”!!! Ők a mozgató „rugók”!

  Az ételek nagyon finomak voltak, nagyon jól éreztük magunkat!

  Üdvözlettel: Farkas család

 12. Szívből kívánunk sok sikert a szálloda működtetéséhez! Rengeteg vendéget! Csak maradjon minden étel és ital ilyen fantasztikusan jó. Köszönjük a barátságos fogadtatást, az egyedülállóan finom ételeket és italokat! Ígérjük, hogy visszatérő vendégek leszünk itt az Erdőspuszta Club Hotelben!

  Zoltán Erika és Robi D

 13. Tisztelt Tulajdonos!

  Itt jártunk a baráti társaságunkkal vacsorázni. Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással és a szállodával. Végre egy olyan hely, ahol az emberre figyelnek. Reméljük, ez így is marad!

  Üdvözlettel: Heni, Fanni, Böbe, Timi

 14. Nagyon szép az étterem és az egész hotel. Elegáns, feltűnően exkluzív. Finomak az ételek. Kedves és figyelmes a személyzet.

  Szívós István és családja

 15. Tisztelt Club Hotel!

  A szilveszteri buli remek volt! A Pótszilveszter fenomenális, kb majdnem annyi ember volt, mint szilveszterkor!
  A DJ és a Retro számok elmondhatatlan hangulatot hoztak elő: kb 3o évet visszamentünk időben!!! Istenem azok az előadók tudtak valamit!!! Köszönjük a szíves vendéglátást !!! Ígérjük visszatérő vendégek leszünk!!!

  Üdvözlettel: a balmazújvárosi csapat

 16. Tisztelt Club Hotel!

  Vőlegényemmel hétvégén ünnepeltük együttlétünk 6. évfordulóját, és az egyik barátunktól kaptuk az ötletet, hogy Önökhöz menjünk el ünnepelni. Nem csalódtunk, mert kellemes a környezet, tökéletes a kiszolgálás, fantasztikusak az ízek, bőséges a választék..
  Sok sikert szeretnénk kívánni a továbbiakhoz !!

  Tisztelettel: Balogh Erika

 17. Tisztelt Club hotel!

  A napokban ünnepeltük a férjemmel a házassági évfordulónkat és úgy gondoltuk, hogy azt a napot ott töltjük. A táj mesés, a környezet gyönyörű, mindenkinek csak ajánlani fogjuk. A személyzettel is megvoltunk elégedve, főként a wellness részlegen dolgozó hölggyel aki nagyon aranyos, és kedves, segítőkész volt. A Fenyves Vendéglő is nagyon szép, és az étel fantasztikus és bőséges!
  Gratulálunk a helyhez, és köszönjük, hogy -e nemes ünnepet itt tölthettük el az Önök Szállodájában.
  Ígérjük, hogy vissza fogunk menni!

  Üdvözlettel: Német Győző és neje Bertók Judit Nyíregyháza

 18. Kedves Erdőspuszta Club Hotel minden munkatársa,
  Tisztelt Tulajdonos!

  Az a színvonal, amit a vendéglátás palettáján Önöknél megtalálható, illetve megéltem a 3 nap folyamán (2012.12.29.-2013.01.01.)
  az nálam a legmagasabb értékrendet képviseli.
  Köszönöm.
  Molnár János Budapest

 19. Egyszerüen tökèletes…

  A szobàk nagyon szèpek ès tisztàk,a szemèlyzet kedves ès baràtsàgos,ès külön kiemelnèm az èttermet.
  Sok helyen megfordultunk már,de mind közül ez volt a legjobb.
  Az ètelek bösègesek,ízlèsesen vannak tálalva ès nagyon nagyon finomak.

  Nègy felejthetetlen napot töltöttünk el a hotelban,ès biztos vagyok benne,hogy mèg talàlkozunk… :)

  Tovàbbi jó munkàt kívànunk Önöknek!

  Terèz&Pèter

 20. A negyedik alkalom után is csak felsófokon lehet értékelni a szálloda minden szolgáltatását.A személyzet udvarias,előzékeny és segítő kész ,a recepciótól a szobaasszonyokig.A Fenyves vendéglő személyzete osztályon felüli minőséget produkál,úgy a konyhai mint a felszolgálás tekintetében.
  Köszönjük! Itt igazán vendégnek éreztük magunkat.
  Mindenkinek ajánljuk aki kellemes wellnes és gasztronómiai
  élményekre vágyik.

  Gönczi Istvánné

  2013.03.25.

 21. Kedves Erdőspuszta Club Hotel!

  Ezúton szeretnénk megköszönni a szálloda valamennyi dolgozójának az esküvőnkhöz és az előtte való vacsorához nyújtott munkájukat és segítségüket. A barátaink és mi fantasztikus napokat töltöttünk el Önöknél, és az esküvőnk “varázslatosan” sikerült, hogy egy barátunk szavait használjuk. Vendégeink – főleg a külföldiek – a pincérek hozzáállását külön kiemelték, hogy mennyire emelték az este hangulatát és mennyire figyelmesek voltak. A helyszín tökéletesen megfelelt ahhoz, amit elképzeltünk a lagzi világához és a környezet olyan helyszínt biztosított számunkra, ahol könnyedén otthon tudtunk érezni magunkat.

  Még egyszer köszönünk mindent:

  Harsányi-Bélteki Eszter és Harsányi Antal

 22. Kedves Üzemeltetők!

  Szeretnénk köszönetünket és hálánkat kifejezni, hogy Eszter és Tóni lakodalmát sikerült emlékezetessé és felejthetetlenné tenni a mi és vendégeink számára is.
  Ennél megfelelőbb környezetet és figyelmes személyzetet nehéz lett volna találnunk. Vendégeink is nagyon meg voltak elégedve a rendezéssel és a kiszolgálással is. Köszönjük!
  Remélem nem okoztunk kellemetlenséget a gyakori látogatásunkkal és egyeztetéseinkkel, de mindenki szeretné a legjobb és legszebb esküvőt rendezni gyermekének. Azt hiszem ezt sikerült elérnünk segítőkész rendezvényszervezőjükkel közösen.
  Munkájukhoz további sikereket kívánunk!
  Béltekiné Gyöngyi és Gábor

 23. Tisztelt Igazgató Asszony!

  Szállodájuk ugyan négy csillagosnak van minősítve, de a személyzet és az ellátás legalább öt+ csillagos.
  Köszönjük azt a kedvességet, amit a személyzet minden egyes tagjától kaptunk. Önnek külön gratulálok, hogy ilyen kollégákat sikerült kiválasztania.
  Ha a jövőben Debrecenben akarunk megszállni, kizárólag az Önök szállodája jöhet szóba.
  Még egyszer köszönöm a személyzet messzemenő kedvességét:

  Tisztelettel: Popovics János

 24. Kedves Vezetőség!

  Szeretnénk megköszönni Simon Csilla rendezvényszervezőnek,Tóth Sándor vendéglátás vezetőnek és a hotel összes dolgozójának, hogy a mi nagy napunkon mindent beleadva fantasztikussá varázsoltátok az esténket.
  Minden rendben zajlott, mindennek meg volt az ideje és a helye. A vacsora fantasztikus volt, minden vendég emlegeti a húslevest a töltött káposztát és az isteni birka pörköltet. A pincérek is kitettek magukért és kedvesek voltak a vendégekkel. Összességében meg voltunk elégedve és köszönjük szépen az Erdőspuszta Club Hotel dolgozóinak.

  Dobi Csaba és Dobi-Trenyisán Tímea

 25. Nos nézzük…

  Foglaltunk egy franciaágyas standard szobát a vendégházban, kaptunk egy 4×1 ágyas szobát ugyanott, ahol,

  - nem volt fűtés (kint -2, illetve 4 fok)
  - nem volt egy szekrény ahová a ruháinkat beakaszthatjuk
  - első este nem tudtunk bejönni a kapun, hiába csengettünk
  - az ígérettel ellentétben nem LCD hanem egy öreg képcsöves TV volt, de ez mindegy mert az LCD-t sem néztük volna.

  - a reggeli jó volt.

  Jövőre is jövünk Debrecenbe, de nem itt fogunk megszállni.
  (úgysem teszik ezt ki a honlapjukra, de majd a szallas.hu-n ahol foglaltuk is odaírjuk az értékeléshez).

 26. Kedves Club Hotel csapat!

  Egy sima, csupán hétvégi pihenést terveztünk.Nagyon jó választás volt az Önök szállodája!
  Teljes kikapcsolódás és pihenés a szobáktól a wellnessig, a kitűnő ételektől a szolgáltatások, ötletek széles skáláján át.
  Mindez tisztasággal, mosolygó, segítőkész személyzettel.
  Gratulálunk minden munkatársuknak, biztosan felkeressük még Önöket.
  Köszönjük:
  Horváthék

 27. Kedves Mindenki!

  Nov.22-24 hétvégét töltöttük Önöknél a baráti társaságunkkal, csak szuperlatívuszokban tudunk értékelni.
  Kezdve az értékesítés rugalmasságától a személyzet maximális vendég központú kiszolgálásáig, a finom ételek és mennyiségeken át, a jó buliig, mind – mind nagyon jó érzéseket keltettek bennünk.
  A sok jó program miatt vasárnapra ugyan elfáradtunk, pedig pihenni jöttünk, ezért megbeszéltük kénytelenek leszünk mielőbb visszajönni pihenni is.
  Köszönünk mindent .

  Hajrá csak így tovább!!

  Üdvözlettel: Bognár Ilona

 28. Tisztelt Üzemeltetők!
  Sosem gondoltam, hogy négy év után kénytelen leszek “dícsérő” sorokat írni az Arbó Tanya lovasoktatásáról, de most úgy látom, hogy más lehetőségem nincs. Négy éve folyamatosan Önökhöz járunk a lányommal lovas oktatásra. Mikor bérletesek voltunk, mikor készpénzzel fizettünk – megjegyzem, hogy pont ma újítottuk meg a bérletünket. Mindig jó kedvel mentünk, egészen a mai napig. Meglepetésünkre ma az oktató azzal fogadott, hogy a 12 éves lányomat fel akarta ültetni egy pónira, nevezetesen a Sikitára, melynek viselt dolgait nagyon jól ismerjük, a lányomnál tapasztaltabb lovasokat, sőt az oktatót is nekivitte a falnak, korlátnak, irányíthatatlan volt egész idő alatt. Az ok az volt, hogy nincs más ló. Ha nincs ló akkor be kell szüntetni a lovagoltatást, de a szabadtéri lovaglópályán is voltak lovak, az istálóban is voltak lovak. Annyi jó indulat nem volt a Tisztelt oktatóban, hogy miután közöltem vele, hogy a póni kizárva, inkább kihagyjuk a lovaglást, felajánlást tegyen egy későbbi időpontra. Inkább beleegyezett, hogy maradjon ki a lovaglás. Nem kértünk egy nevezett lovat, hanem arra kérném a Tisztelt üzemeltetőket, hogy gondoskodjanak arról, hogy ha felveszik a bérleti díjat akkor legyen ló amire felülni és nem egy kezelhetetlen póni, amire felnőtt felülhet, vagy olyan aki nem vágtázik, de egy gyereknek aki vágtázik, egyáltalán nem való. Szeretném megkérni a Tisztelt Üzemeltetőket, hogy legyenek szívesek nyilatkozni, hogy lesz-e ló vagy visszaadják a bérlet árát? Telefonszámom amin elérhetnek, ha esetleg valaki a vezetőség köreiből elolvassa: +36704074324.
  Tisztelettel

 29. Tisztelt Club Hotel!

  Egy felejthetetlen hosszú hétvégét töltöttünk vőlegényemmel a meseszép Erdőspuszta Club Hotelben. A szálloda csodálatos, az ételek és italok kifogástalanok voltak, a mennyiségről nem is beszélve. Az Arbo tanya egyszerűen fantasztikus. A személyzet kedves, udvarias és nem utolsó sorban lesték minden kívánságunkat!
  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

  Nagy Renáta & Kádár Péter

 30. Kedves Erdőspuszta Club Hotel!

  2014.04.04-2014.04.06-ig voltunk az Önök szállodájában!
  Nagyon jó volt ez a 3 nap, kedves volt minden dolgozójuk, a szobánk gyönyörű volt és minden nagyon tiszta! Az ételek is kifogástalanok voltak, és a felszolgálás is tökéletes volt!
  A lánykérés is ezen a hétvégén történt meg, tökéletesebb helyszínt nem is választhatott volna az én párom!

  Köszönjük szépen a szívélyes vendéglátást!

  A közel jövőben biztos, hogy visszamegyünk Önökhöz kicsit több időre!

  Köszönettel: Vinnai Kitti & Ordasi Sándor

 31. Tisztelt cím,
  A szilvesztert önöknél töltöttük el,és nagyon jól éreztük magunkat. Olyan kellemes élménnyel gazdagodtunk,hogy a következő bulikon is részt szeretnénk venni.
  Sajnos annyira bele feledkeztünk a tancolasba, hogy nem örökítettünk meg az estet. Viszont az önök fotósa sok képet készített rólunk. Kérnem önöket,hogy amennyiben lehetőség van rá,az alábbi mail címre küldjék el a képeket. Vajas.zoltan73@gmail.com

  Köszönettel,Kocsis Miklós

  • Tisztelt Kocsis Miklós!

   Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen pozitív élményekkel távoztak szállodánkból.
   És nagyon szívesen látjuk Önöket a Pótszilveszteri, Farsangi vagy a Nőnapi Retro Partynkon.

   Üdvözlettel,
   Erdőspuszta Club Hotel****

 32. Tisztelt Club Hotel!

  Csodálatos 5 napot (4éj) töltöttünk a szállodában, remekül éreztük magunkat, kedvesek és segítőkészek voltak minden részlegen az alkalmazottak,( legfőképp, mert a 16 hónapos gyermekünk is velünk volt) úgy a recepción, a konyhán, a wellness-ben, a takarító hölgy, szavunk sem lehetett.Bármire szükségünk volt a szoba felszereltségén kívül, mindent megkaptunk. Tisztaság, otthonosság, komfortosság jellemzi szállodájukat, nem beszélve a csendes, nyugodt környezetől. Szívesen visszatéünk, és örömmel ajánljuk ismerőseinknek!

  További jó munkát kívánunk, a mihamarabbi viszontlátásra!

  Üdvözlettel: Sándor Barnabás, Edina és Sándor

 33. Tisztelt Erdőspuszta Club Hotel!

  Rengeteg hotel közül választottam ki az Önök szállodáját.

  Ilyen sok jó véleményt sehol nem találtam, ezért úgy döntöttem, hogy Önöknél ünnepeljük a 25. házassági évfordulónkat 2015. február 1-5. között.

  Nem csalódtunk. Tényleg minden tökéletes volt. Az egész szálloda tiszta és szép. Mindenki, akivel kapcsolatba kerültünk nagyon kedves, segítőkész volt. (Nem is tudtuk kiválasztani az év dolgozóját, mert senkit nem akartunk megbántani a másik kiemelésével.)

  Az étterem fogásai mennyeiek és bőségesek.

  A Wellness részlegükben a téli hideg ellenére minden nap több órát töltöttünk. A kinti medence kellemes meleg volt, az élményelemek nagyobb élményt nyújtottak, mint amit sok élményfürdő ad.

  Szaunázáshoz is minden feltétel adott volt. A masszázs és a hintózás is nagyon kellemes volt.

  Köszönjük az évfordulónk estéjén bekészített jégbe hűtött pezsgőt!

  Köszönjük ezt a csodálatos négy napot és kívánjuk, hogy minden vendég hasonló élménnyel távozzon Önöktől. Gratulálunk a Hotel tökéletes működtetéséhez!

  A jövőben szeretnénk a gyermekeinkkel is ellátogatni Önökhöz, mert úgy gondoljuk ők is nagyon jól éreznék magukat szállodájukban.

  Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Club Hotelt.

  Tisztelettel: Oláh Marianna

 34. Tisztelt üzemeltetők!
  Mi már nagyon sok éve járunk lovagolni, és mindig jó érzéssel mentünk oda. A lovaglással semmi gond nincsen, de a focizással annál inkább. Reméltük, hogy miután be lett írva a vendégkönyvbe (a szállodában), tesznek valamit a lovaglás érdekében. Fel lett ajánlva, hogy tegyenek hálót, ami tompítaná a hangot amikor nekirúgják a focilabdát a hálónak. De nem csináltak ennek érdekében semmit se. Pedig amikor lovagolni vagyunk, és nekirúgják a focilabdát a sátornak, ami nagyon nagyot szól, a lovak megijednek, és aki rajta ül bármikor leeshet. De ennek ellenére mindenki tesz a dologra. Senki se veszi komolyan! Pedig meg lett ígérve, hogy tesznek hálót a kapu mögé, ennek ellenére semmit se csináltak! Ha valaki elolvasná, akkor kérjük a tisztelt üzemeltetőket csináljanak valamit.

 35. Tisztelt Club Hotel!

  Csodálatos hétvégét töltöttünk Önöknél, a személyzet kedves és segítőkész. Az étteremben a kiszolgálás hibátlan, az ételek finomak, az adagok bőségesek. A hétvégén kérte meg önöknél a párom a kezemet, melyhez a személyzet igen nagy segítséget nyújtott a helyszín és a körülmények tökéletessé tételével. Utólag is köszönjük mindenki munkáját. Ezt a helyet csak ajánlani tudom másoknak is.

 36. Elsőnek voltam a családdal négycsillagos hotelben,amit nem bántam meg.Gyönyörű környezet,szép szoba,kifogástalan kiszolgálás.Ajánlani tudom mindenkinek Köszönjük ezt az élményt csodálatos volt.Kicsit sajnáltam,hogy nincs még emléktárgy amit vehettem volna.Még egyszer köszönöm köszönjük.Somoráczné tóth Erzsébet és családja

 37. Kedves Erdőspuszta Club Hotel!

  Remek 3 napot töltöttünk nálatok csodás volt, minden tökéletes.

  Gratulálni szeretnénk a csodálatos helyhez és személyzethez, és köszönjük az életre szóló élményt.

  Üdvözlettel :Anna

 38. Tisztelt vezetőség!

  Nagyon sok szépet és jót olvastam erről a helyről, igy biztam benne hogy nagyon jól fogjuk érezni magunkat, de sajnos csalódottan jöttem el szilveszter éjjelén!
  Szép hely, elegáns, ez igaz. Az ételek izletesek voltak. Ez is igaz.
  A legnagyobb gond az volt hogy túl sok volt a vendég!!! Ezzel mindent elrontottak!
  1. Hosszú sort kellett állni az ennivalóért. És itt semmi túlzás nincs a szavaimban. Egy ilyen előkelő helyhez ez nem illik. Én kényelmetlenül éreztem magam…
  2. Nem győzték utantölteni az ennivalót.
  3. A pincérek sem tudtak helytállni, odafigyelni.
  4. A tészta elfogyott és nem pótolták. Nekem már nem jutott.
  De a legnagyobb gond, nekem, mivel szórakozni mentem, hogy nem volt hely táncolni!!! Az embernek el megy a kedve az egésztől ha jobbról is, balról is oldalba vágják tánc közben. Egy jót nem tudtam táncolni, anélkül hogy fel ne bosszantsanak. És mire már lett volna helyünk táncolni, finoman jelezve lett hogy ”mehetünk haza” és a Dj olyan számokat rakott amiket még életünkben nem hallottunk, de jók se voltak, gondolom hogy kedvünk se legyen maradni. Ez nekem durva volt… Nem ezt vártuk. Még fél négy sem volt, de már készülődni kellett.
  Úgy gondoltuk hogy a Pótszilveszterre is visszamegyünk, de ezek után, nem hiszem…

 39. SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI, MILYEN SZTÁRVENDÉGEK LESZNEK A 2016 OS ÉVBEN .KÖSZÖNÖM

 40. Tisztelt Hotel!

  A napokban töltöttünk el Önöknél néhány csodálatos napot a párommal egy nyaralás keretében.Ezúton is szeretném megköszönni a páratlan vendéglátást,a kollégák sehol máshol nem tapasztalt pozitív,segítőkész és türelmes hozzáállását ami a szálloda egész személyzetére igaz.
  Mind a környezet a programok és az ételek csodálatosak voltak,életre szóló élményeket szereztünk ez alatt a négy nap alatt.
  Biztosan ellátogatunk a jövőben is!

  Üdvözlettel:

  Kitty és Gábor
  Budapest

 41. Tisztelt Hotel!
  Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél, szállás, étel, kiszolgálás csodálatos volt. Gyerekeket ki sem lehetett venni a medencéből, és mivel kellemes meleg a víz, aggódnunk sem kellett hogy több órán át áztak. Köszönjük a pár napos feltöltődést, remélem még tudunk menni!

 42. Kivaloak voltak az etelek es a szolgaltatasok, nagyon megvoltunk elegedve. December 1-3 periodusban, a ‘ Teli relax” csomagot elveztuk ki maximalisan.
  Koszonjuk!

 43. Csodálatos 3 napot töltöttünk az Erdőspuszta Hotelben.
  Gyönyörű helyen,kedves személyzettel,isteni ételekkel.
  Köszönjük !

 44. Tisztelt Hotelhez tartozó, minden kedves ember, aki augusztus 18-án ott volt, vagy előtte segített Matyi fiam esküvőjének, profi lebonyolításában..Mindenkinek nagy köszönet, hogy életük egyik legszebb napját és a mi emlékeinket is szebbé tették!

 45. Good morning

  We would like to reserve

  7 rooms (2adults + 2 children under 12 years)
  3 rooms adults

  We would like to came from 16th until 20th May 2.018

  Could you please give me price for it?

  Many thanks

  Arnau Artigas

 46. Tisztelt Vezetoseg, Februar 8-an, pentekre bejelentkeztem egy wellness delutanra az Onok szallodajaba harom fore. Utanunk egy nagyobb csoport erkezett – ugy tunt munkahelyi csoport – es perceken belul rengeteg mennyisegu alkohol fogyasztasra kerult sor kozzottuk. A belso medence szele megkozelithetetlen lett a soros es boros muanyag poharaktol, a szaunaba es gozkamraba nem lehetett bemenni a kiarado alkohol buz miatt. A kulso medence egyikeben ketten dohanyoztak!!! Hogy lehet ezt megengendi hogy egy wellness reszlegben dohanyozzanak, nagy mennyisegu alkoholt fogyasszanak, es olyan hangosan uvoltsenek, hogy lehetelen elvezni ez egesz wellness programot. Inkabb egy lepusztult, budos vizi kocsmahoz hasonlitanam a helyet, nem egy wellness szallodahoz. Javasolnam a vezetosegnek, hogy legyen egy felelos vezetoje a wellness reszleguknek, ellenorizzek a medencek es szaunak hasznalatat es korlatozni kellene az alkohol kiszolgalast, foleg lathatoan ittas vendegek szamara. A dohanyzas tudomas szerint a legujabb jogszabaly szerint raadasul tilos az epuletuk kozvetlen kozeleben, azt azert jo lenne betartani…. a medenceben valo cigizgeteshez mar nincs is mit hozzatenni. Elso es egyben utolso alkalommal latogattuk meg az Onok wellness szallodajat es senkinek nem tudom ajanlani, hogy kiprobalja.

 47. I was very pleased to find this web-site.I wanted to thanks for your time for this wonderful read!! I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

 48. Külsős vendégként érkeztünk, a lányoméktól kaptunk ajándékba wellness jegyet vacsorával. Tényleg nagy élményben volt részünk. Eszkimó kiképzésben vehettünk részt. Két úr a fürdőrészen keresztül ment füstölögni, és közben az ajtót nyitva hagyták. Amikor visszafelé jöttek, kértem, hogy zárják be az ajtót, mert nagyon hideg van. A válasz az volt, hogy ennek amúgy is nyitva kell lenni, és úgy is hagyta az ajtót. Gondolom, hogy nem azért vannak pihenő ágyak, hogy a törölközőnket, vagy a köntösünket tároljuk rajta, hanem pihenésként. Csak 18-20 fokban vizes testtel kicsit érdekes felüdülés. Úgyhogy a délutáni 6 órás wellness helyett 2 órát töltöttünk a vízben, hogy a gyermekem meg ne fázzon.

  A vacsora és az ottani kiszolgálás kifogástalan volt.