Magánrendezvények

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!



maganrendezvenyek_promo

Meghitt ünnepek, emlékezetes találkozások

A mindennapokban még a legkisebb család életében is számos fontos esemény történik, így például ünneplésre adhat okot egy névnap, születésnap, eljegyzés, leány- és legénybúcsú, esküvő, házassági évforduló, keresztelő, ballagás, diplomaosztó, vagy akár egy osztálytalálkozó és bankett is. A felsorolt alkalmak mindegyike egytől-egyig megérdemli, hogy pazar környezetben, ínyenc ételekkel és minőségi italokkal tegyük feledhetetlenné és emlékezetessé. Az Erdőspuszta Club Hotel**** minderre páratlan lehetőséget kínál vendégeinek. Családi vagy baráti összejövetelekhez – a’la carte Fenyves Vendéglőnk mellett – 40 főig hangulatos borozónkat vagy lovas tanyánk 80 fős kandallós rendezvénytermét ajánljuk, míg a kisebb társaságok meghitt ünnepléséhez 14 fős elegáns Herr Bukolyi termünk  nyújthat páratlanul szép helyszínt. Nagyobb volumenű rendezvények otthonául vendégeink választhatják akár 300 férőhelyes, szekciókra osztható nagytermünket is. Születésnapok esetén a torta behozható, az aláfestő zenét kérés esetén mi biztosítjuk! 

Zene füleinek

Honlapunk legújabb meglepetése: Zenedoboz. Itt böngészhet a rendelkezésünkre álló több mint 14000 - a beatkorszaktól napjainkig terjedő, kizárólag eredeti CD és bakelit lemezen szereplő – zeneszám között, és összeállíthatja azt a maximum 20 számból álló egyéni lejátszási listát, amit házunk személyre szóló ajándékaként CD formájában elkészítünk Önnek, és lehetőségeink szerint az Ön itt tartózkodása alatt igyekszünk a listán szereplő számok közül néhányat le is játszani.

A legkisebbekre is gondoltunk

A kisgyermekes családoknak külön élményt nyújt szállodánk fából készült mini játszótere, valamint lovas tanyánk díszkertje és őshonos háziállat parkja, így a Fenyves Vendéglőben elfogyasztott tartalmas ebédet követően – akár állatsimogatással egybekötött – rövid sétát tehetnek az érdeklődők.

Extrém partyk, páratlan élmények

Extrémebb igényű baráti társaságok figyelmébe ajánljuk falusi disznóvágásunkat, kemencés és grill estjeinket, vagy akár szállodánk wellness centrumát, ahol többek között privát célra bérbe vehetik merülő dézsás kültéri finn szauna házunkat, vagy jegyet válthatnak szauna mestereink által levezényelt új, kényeztető felöntésekkel megtűzdelt szauna programjaink valamelyikére.