Magánrendezvények

maganrendezvenyek_promo

Meghitt ünnepek, emlékezetes találkozások

A mindennapokban még a legkisebb család életében is számos fontos esemény történik, így például ünneplésre adhat okot egy névnap, születésnap, eljegyzés, leány- és legénybúcsú, esküvő, házassági évforduló, keresztelő, ballagás, diplomaosztó, vagy akár egy osztálytalálkozó és bankett is. A felsorolt alkalmak mindegyike egytől-egyig megérdemli, hogy pazar környezetben, ínyenc ételekkel és minőségi italokkal tegyük feledhetetlenné és emlékezetessé. Az Erdőspuszta Club Hotel**** minderre páratlan lehetőséget kínál vendégeinek. Családi vagy baráti összejövetelekhez – a’la carte Fenyves Vendéglőnk mellett – 40 főig hangulatos borozónkat vagy lovas tanyánk 80 fős kandallós rendezvénytermét ajánljuk, míg a kisebb társaságok meghitt ünnepléséhez 14 fős elegáns Herr Bukolyi termünk  nyújthat páratlanul szép helyszínt. Nagyobb volumenű rendezvények otthonául vendégeink választhatják akár 300 férőhelyes, szekciókra osztható nagytermünket is. Születésnapok esetén a torta behozható, az aláfestő zenét kérés esetén mi biztosítjuk! 

Zene füleinek

Honlapunk legújabb meglepetése: Zenedoboz. Itt böngészhet a rendelkezésünkre álló több mint 14000 - a beatkorszaktól napjainkig terjedő, kizárólag eredeti CD és bakelit lemezen szereplő – zeneszám között, és összeállíthatja azt a maximum 20 számból álló egyéni lejátszási listát, amit házunk személyre szóló ajándékaként CD formájában elkészítünk Önnek, és lehetőségeink szerint az Ön itt tartózkodása alatt igyekszünk a listán szereplő számok közül néhányat le is játszani.

A legkisebbekre is gondoltunk

A kisgyermekes családoknak külön élményt nyújt szállodánk fából készült mini játszótere, valamint lovas tanyánk díszkertje és őshonos háziállat parkja, így a Fenyves Vendéglőben elfogyasztott tartalmas ebédet követően – akár állatsimogatással egybekötött – rövid sétát tehetnek az érdeklődők.

Extrém partyk, páratlan élmények

Extrémebb igényű baráti társaságok figyelmébe ajánljuk falusi disznóvágásunkat, kemencés és grill estjeinket, vagy akár szállodánk wellness centrumát, ahol többek között privát célra bérbe vehetik merülő dézsás kültéri finn szauna házunkat, vagy jegyet válthatnak szauna mestereink által levezényelt új, kényeztető felöntésekkel megtűzdelt szauna programjaink valamelyikére.