Csapatépítés: OUTDOOR programok

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket! 

Hamisítatlan tanyasi disznóvágás

Egész napos izgalmas program, a disznótorban való aktív részvételi lehetőséggel – hurkatöltés, tepertőkészítés stb. – elengedhetetlen házi pálinkával, forralt borral, hagymás vérrel, toroskáposztával és igény szerint cigányzenével.

Létszám: 20- 100 fő

Javasolt időkeret: 12 óra

Pörgesse fel csapatépítő tréningjét és hozza mozgásba a résztvevőket!

Napjainkban egyre népszerűbbek a természetben, friss levegőn végezhető sportok, amelyek pozitívan hatnak a csapat- és versenyszellemre, továbbá kiaknázzák a résztvevőkben rejlő összetartozás érzését is.  

Amennyiben Ön mozgalmasabb, lendületesebb programot szeretne prezentálni munkatársainak, amely mindamellett, hogy egészséges még szórakoztató is, szervezzen kispályás focitornát a résztvevőknek szállodánk európai színvonalú, multifunkciós, téliesíthető, műfüves kispályás focipályáján!

A helyszínen akadálymentesített, fűtött öltözőket és vizesblokkot biztosítunk.

A sportpálya alkalmas továbbá tenisz, atlétikai sportágak, ügyességi és tömegsport játékok művelésére is. 

Létszám: 12-80 fő

Javasolt időkeret: 3-4 óra

 

Elképzeléseikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal rendezvényszervezőnkhöz:

Turucz Vanda

csoportos és rendezvény értékesítés
+36-20-299-9500
rendezveny@erdospuszta-clubhotel.hu