Csapatépítés: INDOOR programok

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Retro disco

Házunk saját Dj-je garantáltan a 70-es, 80-as, 90-es évek világába kalauzolja vissza a táncparkett ördögeit.

Létszám: 30 – 300 fő

Javasolt időkeret: 4 – 5 óra

Karaoke party

Amikor a hangulat a tetőfokára hág, kézről-kézre jár a mikrofon és színpadra léphet minden bátor és gátlásait leküzdött Jennifer Lopez, Dj Bobo vagy Zorán imitátor.

Létszám: 30 – 120 fő

Javasolt időkeret: 4 – 5 óra

Ússzon éjjel is a boldogságban!

A szálloda wellness-részlegében éjszaka sem marad egyetlen vendég sem szárazon, amelyhez a különleges élményt az erdő mögül fölsejlő holdvilág nyújtja a résztvevőknek.

Létszám: 20 – 50 fő

Javasolt időkeret:  2-3 óra (a szállodával egyeztetett esti időpontban)

Táncos lábak éjszakája

Igény szerint vendégeink részére – akár aktív közreműködéssel – hastánc showműsorral, latin salsa tánc showal, vagy steptánc bemutatóval egybekötött emlékezetes gálavacsorát szervezünk.

Létszám: 50 – 250 fő

Javasolt időkeret: 4 – 5 óra

Kulináris élmények a fenyőerdő közepén

Gazdag gasztronómiai palettánknak köszönhetően a különlegesebb élményekre vágyók figyelmébe ajánljuk felejthetetlen borvacsoráinkat és pálinkaestjeinket, ahol igény szerint a kiválasztott szőlőbirtok főborásza, vagy a pálinkaház gazdura tart útmutatót az ízek rejtelmes világában.

Létszám: 25 – 60 fő

Javasolt időkeret:  3 óra

 

Élképzeléseikkel, kéréseikkel forduljanak bizalommal rendezvényszervezőnkhöz:

Turucz Vanda

csoportos és rendezvény értékesítés
+36-20-299-9500
rendezveny@erdospuszta-clubhotel.hu