Csapatépítés

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!csapatepites_promo

Fókuszban a csapatszellem

Az Erdőspuszta Club Hotel**** idilli erdei környezetének köszönhetően számos szabadban megvalósítható csapatépítő programmal várja a cégeket, vállalkozásokat.

Az összességében 18 hektáros magánterületen a club hotel egy 6 hektáros fenyőerdő szívébe épült, míg a hozzá kapcsolódó lovas tanya 12 hektáron terül el. A rövid erdei sétányon megközelíthető tanya színes lovas programjai – szakképzett lovas oktatás; lovaglás karámban, 800 m²-es fedett lovardában és terepen; díjugratás; hintózás; pusztakocsikázás; csikós bemutató – mellett horgászati lehetőséggel, hamisítatlan tanyasi disznóvágással, őshonos magyar háziállat parkkal, állatsimogatással, valamint kerékpárkölcsönzéssel várja az érdeklődőket. Merészebb és kíváncsibb látogatóink helyi kísérők vezetésével istállóinkban a lóápolás fortélyaiba is betekintést nyerhetnek.

Az elmúlt esztendőben a csapatépítő programok közül a pusztakocsikázás és a disznótor aratta a legnagyobb sikert a résztvevők körében. A 20 férőhelyes „pusztabuszon“ megtett 1 órás izgalmas és kalandos kirándulás alatt – ahol forralt borral, házi pálinkával és meleg pogácsával engedjük útjukra vendégeinket – a természeti szépségekben bővelkedő útvonalon haladva a résztvevők megismerkedhetnek az Erdőspuszták különleges növény- és állatvilágával, a Mézeshegyi tavak mellett elhaladva – évszaktól függetlenül – gyönyörködhetnek a táj lenyűgöző szépségében.

A disznóvágás ettől talán kicsikét embert próbálóbb feladat, már csak a korai kelés miatt is, hiszen aki a fülét fogni akarja, annak időben talpon kell lennie. A résztvevőket „lélekmelegítővel“ fogadjuk a vendégház teraszán, majd kezdetét veszi a tor. Reggelire hagymásvér friss kenyérrel, míg ebédre orjaleves és toroskáposzta, vacsorára pedig friss pecsenye, sült kolbász és hurka a jutalma a a legkitartóbb vendégeknek, amelyek mellől elengedhetetlen a forralt bor és a forró tea. A kíváncsibb és bevállalósabb csapattagok akár a munkálatokban – perzselés, kolbász- és hurkatöltés, tepertő készítés – is részt vállalhatnak. Higgyék el, egy ilyen dolgos és élménygazdag nap után valamennyien már csak a „tollasbálba“, azaz a pihepuha ágyba fognak vágyódni!

Napjainkban egyre népszerűbbek a természetben, friss levegőn végezhető sportok, amelyek pozitívan hatnak a csapat- és versenyszellemre, továbbá kiaknázzák a résztvevőkben rejlő összetartozás érzését is.  

Amennyiben Ön mozgalmasabb, lendületesebb programot szeretne prezentálni munkatársainak, amely mindamellett, hogy egészséges még szórakoztató is, szervezzen kispályás focitornát a résztvevőknek szállodánk európai színvonalú, multifunkciós, téli időszakban fedett és fűtött, műfüves kispályás focipályáján! A helyszínen akadálymentesített, fűtött öltözőket és vizesblokkot biztosítunk. A sportpálya alkalmas továbbá tenisz, atlétikai sportágak, ügyességi és tömegsport játékok művelésére is. 

A szabadban eltöltött programok mellett természetesen zárt térben szervezett rendezvényeket is szép számban kínálunk az érdeklődőknek. Gazdag kulináris palettánknak köszönhetően a különlegesebb élményekre vágyók figyelmébe ajánljuk borvacsoráinkat és pálinkaestjeinket, míg a mozgalmasabb események elkötelezettjeinek egy gálavacsorával egybekötött retro disco, egy fergeteges karaoke party vagy egy táncos- és showelemekkel megtűzdelt műsoros est lehet a legideálisabb program. Kérésükre céges rendezvényükre hazai népszerű sztárok és művészek – zenészek, humoristák, színészek, bűvészek, tánccsoportok stb. – színpadi fellépését is megszervezzük.

Kapcsolódó aloldalaink: