Csapatépítés

csapatepites_promo

Fókuszban a csapatszellem

Az Erdőspuszta Club Hotel**** idilli erdei környezetének köszönhetően számos szabadban megvalósítható csapatépítő programmal várja a cégeket, vállalkozásokat.

Az összességében 18 hektáros magánterületen a club hotel egy 6 hektáros fenyőerdő szívébe épült, míg a hozzá kapcsolódó lovas tanya 12 hektáron terül el. A rövid erdei sétányon megközelíthető tanya színes lovas programjai – szakképzett lovas oktatás; lovaglás karámban, 800 m²-es fedett lovardában és terepen; díjugratás; hintózás; pusztakocsikázás; csikós bemutató – mellett horgászati lehetőséggel, hamisítatlan tanyasi disznóvágással, őshonos magyar háziállat parkkal, állatsimogatással, valamint kerékpárkölcsönzéssel várja az érdeklődőket. Merészebb és kíváncsibb látogatóink helyi kísérők vezetésével istállóinkban a lóápolás fortélyaiba is betekintést nyerhetnek.

Az elmúlt esztendőben a csapatépítő programok közül a pusztakocsikázás és a disznótor aratta a legnagyobb sikert a résztvevők körében. A 20 férőhelyes „pusztabuszon“ megtett 1 órás izgalmas és kalandos kirándulás alatt – ahol forralt borral, házi pálinkával és meleg pogácsával engedjük útjukra vendégeinket – a természeti szépségekben bővelkedő útvonalon haladva a résztvevők megismerkedhetnek az Erdőspuszták különleges növény- és állatvilágával, a Mézeshegyi tavak mellett elhaladva – évszaktól függetlenül – gyönyörködhetnek a táj lenyűgöző szépségében.

A disznóvágás ettől talán kicsikét embert próbálóbb feladat, már csak a korai kelés miatt is, hiszen aki a fülét fogni akarja, annak időben talpon kell lennie. A résztvevőket „lélekmelegítővel“ fogadjuk a vendégház teraszán, majd kezdetét veszi a tor. Reggelire hagymásvér friss kenyérrel, míg ebédre orjaleves és toroskáposzta, vacsorára pedig friss pecsenye, sült kolbász és hurka a jutalma a a legkitartóbb vendégeknek, amelyek mellől elengedhetetlen a forralt bor és a forró tea. A kíváncsibb és bevállalósabb csapattagok akár a munkálatokban – perzselés, kolbász- és hurkatöltés, tepertő készítés – is részt vállalhatnak. Higgyék el, egy ilyen dolgos és élménygazdag nap után valamennyien már csak a „tollasbálba“, azaz a pihepuha ágyba fognak vágyódni!

Napjainkban egyre népszerűbbek a természetben, friss levegőn végezhető sportok, amelyek pozitívan hatnak a csapat- és versenyszellemre, továbbá kiaknázzák a résztvevőkben rejlő összetartozás érzését is.  

Amennyiben Ön mozgalmasabb, lendületesebb programot szeretne prezentálni munkatársainak, amely mindamellett, hogy egészséges még szórakoztató is, szervezzen kispályás focitornát a résztvevőknek szállodánk európai színvonalú, multifunkciós, téli időszakban fedett és fűtött, műfüves kispályás focipályáján! A helyszínen akadálymentesített, fűtött öltözőket és vizesblokkot biztosítunk. A sportpálya alkalmas továbbá tenisz, atlétikai sportágak, ügyességi és tömegsport játékok művelésére is. 

A szabadban eltöltött programok mellett természetesen zárt térben szervezett rendezvényeket is szép számban kínálunk az érdeklődőknek. Gazdag kulináris palettánknak köszönhetően a különlegesebb élményekre vágyók figyelmébe ajánljuk borvacsoráinkat és pálinkaestjeinket, míg a mozgalmasabb események elkötelezettjeinek egy gálavacsorával egybekötött retro disco, egy fergeteges karaoke party vagy egy táncos- és showelemekkel megtűzdelt műsoros est lehet a legideálisabb program. Kérésükre céges rendezvényükre hazai népszerű sztárok és művészek – zenészek, humoristák, színészek, bűvészek, tánccsoportok stb. – színpadi fellépését is megszervezzük.

Kapcsolódó aloldalaink: