Ajánlott kerékpáros útvonal: Vekeri-tó

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** továbbra is zavartalanul működik!!

Számunkra az Önök nyugalma és biztonsága a legfontosabb, melynek érdekében a kialakult helyzetre tekintettel tovább fokoztuk a higiéniai óvintézkedéseinket, ennek keretében többek között:
• közös használatú helységeinket, tereinket naponta többször takarítjuk, fertőtlenítjük,
• gyakran használt felületek: pultok, kilincsek, gombok, ajtók, mosdóhelyiségek folyamatosan takarítjuk és fertőtlenítjük,
• kiemelt figyelmet fordítunk az éttermi porcelánok, evőeszközök, poharak mosogatására, a büfé asztalok, éttermi felszerelések, ill. a wellness részleg takarítására és fertőtlenítésére
• szállodánk több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el
• sok munkavállalóik autóval érkezik munkahelyére a távolság miatt, így a tömegközlekedés veszélyét elkerüli

Az Erdőspuszta Club Hotel**** felkészült vendégei fogadására, szolgáltatásaink az egyéni vendégek felé egyelőre zavartalanul elérhetőek, bármilyen – higiéniával kapcsolatos – igény esetén a szálloda személyzete rendelkezésre áll.

Wellness részlegünk külső és belső medencéinek hőmérséklete (30 Celsius fok feletti!!!) és vegyi összetétele az előírásnak megfelelő, így az azonnal elpusztítja a vírusokat.

A személyzet megfelelő felkészítést kapott a személyi higiénia fokozott betartására, amit folyamatosan ellenőrzünk.

Szállodánk előnyei más szállodákkal szemben ebben a koronavírussal terhelt rendkívüli helyzetben:
• izoláltan, a várostól távol egy 6 hektáros fenyőerdő közepén található, a látogatható összes terület nagysága 18 hektár
• á la carte éttermünkben bármikor tudnak étkezni, területe miatt, másoktól jól elszeparáltan is
• 8 fős létszámok fölött akár több külön termet is tudunk biztosítani baráti társaságok és családok részére, hogy egyáltalán ne kelljen idegenekkel érintkezniük!
• Március 18-tól megnyitjuk a 80 fős, teljesen szabadtéri, egyedi rattan bútorzattal felszerelt teraszainkat is, ahol szintén egymástól megfelelő távolságra, akár nagyobb létszámú társaságoknak is tudunk asztalokat kialakítani, igény szerint!

Bízunk abban, hogy, a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kikapcsolódása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!

Információk

  • Útvonal: Debrecen – Vekeri-tó – Debrecen (vonal túra)
  • Időtartam: 1 óra
  • Hossz: 25 km
  • Szintkülönbség: Elhanyagolható

Megközelíthetőség

Mikepércs-Hosszúpályi irányába induljunk. Kisforgalmú belvárosi utakon haladva (lásd Debrecen belváros térkép) érjük el a Wesselényi – Irinyi utca sarkán induló kerékpárutat. Ezen haladunk (47-es út mellett) a Hosszúpályi elágazásig. Innen Hosszúpályi irányába fordulva kisforgalmú úton érhetjük el a tavat. Vissza ugyanez az útvonal vezet.

Leírás

A túra a Debrecent körül ölelő Erdőspuszta egyik leglátogatottabb tavához vezet. Vekeri-tó: gyönyörű erdei környezet, ideális hely baráti társaságoknak, családoknak, kiépített pihenő- és piknikezőhelyek, játszótér, büfé, csónak-, vízibicikli-kölcsönzés, horgásztó, vízvételi lehetőség.

Ajánlott kerékpárútvonal száma az Irány Debrecen Túrák kerékpárral és gyalog térképen: 1.