Ajánlott kerékpáros útvonal: Erdőspuszták-túra

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Információk

  • Útvonal: Debrecen – Hajdúsámson – Nyíradony – Gút – Nyíracsád – Nyírmártonfalva – Vámospércs – Bagamér – Álmosd – Kokad – Létavértes – Hosszúpályi – Vekeri-tó – - Fancsikai tavak – Debrecen
  • Időtartam: 72 óra
  • Hossz: 138 km

Megközelíthetőség

Debrecenből a Sámsoni úton haladva induljanak el Hajdúsámson felé.

Leírás

A várostól 10 km-re keletre terülnek el az Erdőspuszták. A Dél-Nyírséghez tartozó vidék ma leginkább (jóléti) tavairól ismert. A környék felfedezése nagyszerű élményt nyújt a kirándulóknak, a Vekeri-tónál pedig csónakázásra, horgászásra, a közelében lovaglásra is van lehetőség. Könnyű, sok helyen erdős-ligetes terepen, néhol kerékpárúton tekerhetnek.

1.nap 1. szakasz – Távolság: 78 km

Debrecenből a Sámsoni úton haladva induljanak el Hajdúsámson felé (471 főút). Hajdúsámson látnivalói a református templom és a 1848-49-es szabadságharc emlékműve – Nyíradony, látnivalók: református templom, görög katolikus templom – Gút, látnivalók: gúti erdő, gútpusztai román kori templomrom – Nyíracsád, látnivalók: református templom, római katolikus templom – Nyírmártonfalva, látnivalók: Reviczky-kastély, református templom – Vámospércs, látnivalók: tájház, struccfarm, református templom. Vámospércsről Debrecenbe a 48-as főúton, illetve kerékpárúton juthatnak vissza.

1.nap 2. szakasz – Távolság: 22 km

Ha tovább folytatják útjukat, Vámospércs után első állomásuk Bagamér lesz. Jelentősebb látnivalók a falumúzeum és a görög katolikus templom. Bagamér után Álmosdon megtekinthetik a Bay-kúriát, a Joseph Kádár Múzeumot, a Kölcsey Ferenc Emlékházat és Múzeumot valamint a Bocskai-szabadságharc emlékművet – következő állomás Kokad, ahol a református és katolikus templomot tekinthetik meg – Létavértes látnivalói: Kossuth-emlékmű, vértesi református templom.

2.nap – Távolság: 36 km

Létavértes – Hosszúpályi, látnivalói: Zichy-kúria, tájházmúzeum, – Vekeri-tó, horgászás és kempingezési lehetőség, lovaglás, szabadidős tevékenység – Panoráma út, Fancsikai tavak – Debrecen (48-as főúton, kerékpárúton)