Látnivalók

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!debrecen_promo

Nem véletlen a dal, miszerint “Debrecenbe kéne menni…”, hiszen az ország második legnagyobb városa – alig kétórányi autóútra a fővárostól – egyszerre nyújt feledhetetlen élményt kicsiknek és nagyoknak, akár esik, akár fúj. Méltán nevezik a cívisvárost az Alföld kincsének is, ugyanis rengeteg itt a látni, tenni, és az ízlelni való.

Debrecen az Erdőspusztától alig pár kilométerre található, ahol egyszerre élvezhető a nagyvárosi élet lüktetése és a friss levegővel párosuló csend nyugtató érzése. Itt nem csak a mélyből feltörő 63 °C-os, főként mozgásszervi és nőgyógyászati problémákat gyógyító termálvízben, vagy az ország első trópusi hangulatot idéző, 12 csúszdával és számos élményelemmel rendelkező fedett élményfürdőjében merülhetünk el, hanem a művészeti alkotások sokszínűségében is. Komoly- és könnyűzenei koncertek, színházi előadások, kulturális és gasztronómiai programok várják a szórakozni vágyó látogatókat egész évben.

Aki egy kellemes, vérpezsdítő kalandra vágyik, az az Erdőspuszták gyalog- és kerékpártúráin, valamint az UNESCO világörökség részeként is elismert Hortobágy nyújtotta pusztavilág ökotúra útvonalain fedezheti fel a környék természeti csodáit. Az 5 földrész mintegy 1500 állatát bemutató állatkert, a Pusztai Állatpark, a Malomházai vadaspark egyedülálló élményeket tartogat a természet kedvelőinek.

A környék látnivalóit a Zsuzsi vonaton, vagy a Hortobágy halastavi kisvasúton utazva is felfedezhetik az utazók. Mozgás után pedig édes a pihenés, főként, ha az pihentető-ellazító wellness kezeléssel, kényeztető masszázzsal és egy hamisíthatatlan alföldi gasztro élménnyel párosul. Hogy kerek legyen a nap, mi lehetne jobb befejezés, mint egy szórakoztatató színházi délután a Vojtina Bábszínházban, vagy egy nagyszerű darab a Csokonai Színházban. Élje át, ízlelje meg, szeresse meg Ön is az Alföld kincseit!