Hasznos tudnivalók

Érkezés / Távozás

Bejelentkezés (Check in): 14.00 órától
Kijelentkezés (Check out): 11.00 óráig

A szobákat mágneskártya nyitja, amelyet érkezéskor a recepción vehetnek át vendégeink. A szobák áramellátásához is ez a kártya szükséges, melyet a bejárati ajtó melletti egységbe kell elhelyezni. Elutazás előtt a mágneskártyát kérjük a recepción leadni.

Szobaasszonyaink elutazáskor ellenőrzik a szoba felszereltségét, állapotát, illetve a minibár tartalmát.

Ébresztés

Vendégeink igény szerint telefonos ébresztést kérhetnek, amelyet előző nap szíveskedjen a 100-as melléken vagy személyesen recepciónkon jelezni.

 

Éttermi szolgáltatások

Reggeli: szállóvendégeknek minden nap 07.00 – 10.00 óra

(Amennyiben 10.00 óra után szeretnék reggelijüket elfogyasztani, lehetőség van elvitelre hideg reggeli csomagot rendelni. Kérjük, jelezzék az étteremben vagy a recepción előző este 20.00 óráig.)

Reggeli szobaszerviz: Kérésükre reggelijüket szobájukban felszolgáljuk. Kérjük, jelezze az étteremben vagy a recepción előző este 20.00 óráig.

Étterem: minden nap 07.00 – 23.00 óra, ételkiszolgálás 12.00 – 22.00 óra
Bár: hétköznap 07.00 – 24.00 óra

          hétvégén 07.00 – 01.00 óra 

Fenyves Vendéglő

A szállodánk földszintjén található 100 férőhelyes éttermünk a hamisítatlan magyar specialitások mellett a nemzetközi konyha remekeit kínálja vendégeinknek. A Fenyves Vendéglő a szállóvendégeken túl a populáris réteg kiszolgálására is hivatott, így ajánljuk figyelmükbe asztalfoglalási rendszerünket, amely a 136-os melléken érhető el.

Borozó

Vendégeinket a szálloda pince szintjén hangulatos, 40 fős borozó várja, ahol a legnevesebb hazai pincészetek legkiválóbb borai közül válogathatnak, valamint részt vehetnek borvacsoráinkon vagy pálinka estjeinken is. (Borozónk rendezvényteremként üzemel, mely igény esetén bérleti díj ellenében foglalható.)

Látványterasz

Élményteraszunkról csodás kilátás nyílik a szállodát körülölelő fenyőerdőre. Az étteremből és a rendezvényteremből egyaránt megközelíthető, panorámás teraszon az étlapunk bőséges a’la carte kínálata mellett búbos kemencénkben és grillen készült ételspecialitásainkból is választhatnak vendégeink, továbbá megízlelhetik hűsítő italainkat, valamint aromás kávékülönlegességeinket.

Wellness- és fitness centrum

A testi-lelki kényeztetést szállodánk wellness részlegén merülő medencével ellátott gőzfürdő, finn-és infra szauna, jégkút, élményzuhanyok, beltéri erdei panorámás óriás pezsgőfürdő kiúszóval, szolárium, változatos masszázs-szolgáltatások, szabadtéri, hagyományos tüzelésű finn szaunaház merülő dézsával, erdő övezte napozókert, valamint szezonálisan működő kültéri élménymedencénk biztosítja.

A mozgás szerelmeseit szállodánkban korszerű fitness terem várja, ahol a vendégeink a legmodernebb gépeken mondhatnak búcsút a kalóriáknak.

Wellness és fitness centrum nyitva tartása: minden nap 08:00-20:00

Rendezvény / Konferencia

Az Erdőspuszta Club Hotelt sokoldalú teremkapacitása mellett idilli fekvése teszi különleges rendezvényhelyszínné. A szálloda legmodernebb hang- és fénytechnikával felszerelt, többszekciós, 300 fős rendezvényterme, 40 fős borospincéje, 14 fős Herr Bukolyi Terme, vendégházunk 80 férőhelyes kandallós különterme a rendezvényszervezés teljes skáláját fedi majd le. További információért (bérleti díjak, technikai háttér) kérjük, keresse rendezvényszervezőnket!

Transzfer szolgáltatásunk

A debreceni vasút- és buszállomástól, valamint a város nemzetközi repteréről vendégeinknek igény szerint transzfert biztosítunk, míg kérésükre – külön térítés ellenében – örömmel megszervezzük Önöknek a főváros repteréről történő transzfert szállodánkhoz.  A’la carte éttermi foglalás esetén, 8 fő felett ki- és visszaszállítást ingyenes biztosítunk Vendégeink számára 23.00 óráig. A kedvezmény csak retúr út esetében érvényes Debrecen területén belül, 1 cím erejéig.  A transzfer legkésőbb az igénybevétel előtt max. 2 órával mondható le térítés nélkül. Későbbi lemondás esetén, 1.000 Ft  kiállási díj kerül felszámításra. 

Transzfer igényét legkésőbb 1 munkanappal az igénybevétel előtt jelezze! Recepció: +36 20 299 9444

Takarítás

A szobákat 09.00 – 14.00 óra között takarítjuk. Ha a megadott időpont nem megfelelő Önnek, azt az ajtón kívülre, a kilincsre akasztott „Kérem, ne zavarjanak!” táblával szíveskedjen jelezni. Amennyiben a meghatározott perióduson kívül szeretne takarítást kérni, úgy igényét jelezze a recepción. 

Mosatás, vasalás, varrószolgáltatás és vegytisztítás

Igény szerint vendégeink részére külön térítés ellenében, mosási-, vasalási- és varrószolgáltatást biztosítunk. Amennyiben reggel 9 óra előtt tájékoztatja igényéről recepciós kollégánkat, a megbízást 12 órán belül teljesítjük.

Amennyiben vegytisztítást szeretne igényelni, kérjük, reggel 9 óráig a recepción jelezni szíveskedjen és a megbízást 24 órán belül teljesítjük.

Dohányzás

Szállodánk valamennyi szobája nemdohányzó, így a dohányzás csak az arra kijelölt helyen – a földszinti látványteraszon és a szobák erkélyén – engedélyezett. Tűz- és környezetvédelmi okok miatt a csikkeket kizárólag a hamutálban szíveskedjen elhelyezni! Tájékoztatjuk vendégeinket, hogy amennyiben a szobában dohányoznak, pótdíjként a szobaár 25%-át számoljuk fel. Megértésüket köszönjük!

Energiatakarékosság

Megkérjük vendégeinket, hogy a szoba elhagyásakor az erkélyajtót minden esetben csukják be, és a mágneskártyát mindig vegyék ki a tápegységből és vigyék magukkal! Szállodánk valamennyi szobája – így az Öné is – légkondicionált, a hűtést vendégeink egyedileg szabályozhatják, ez idő alatt a nyílászárókat kérjük becsukni!

Minibár

A szoba hűtőszekrénye kizárólag a szállodánk által bekészített italok tárolására szolgál, az árlistát a hűtő tetején találja. Az elfogyasztott mennyiséget naponta pótoljuk, és a fogyás díját is naponta terheljük az Ön számlájára. Kérjük, hogy használja minibár összesítő lapunkat, továbbá az utolsó napi fogyasztást az elutazás előtt szíveskedjen a recepción jelezni!

Széfhasználat

Valamennyi szobánkban számzáras, digitális széf védi vendégeink értékeit. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a széfben elhelyezett értéktárgyakért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Megértésüket köszönjük!

Televízió 

Szállodánk valamennyi szobájában 82 cm átmérőjű LCD televízió található, amely 60 választható csatornáján kiváló  minőségben és a legváltozatosabb témakörökben kínál szórakoztató műsorokat vendégeinknek.

Telefon használat

A szobákból közvetlenül bonyolíthatóak helyi és belföldi telefonhívások. A szobából intézett kimenő hívások díjait vendégeink számlájára terheljük.

  • Recepció: 100-as mellék
  • Étterem: 136-os mellék
  • Wellness centrum: 125-ös mellék
  • Szobából-szobába: tárcsázza a szoba számát
  • Nyilvános telefon: A recepción található telefonkészülék nyilvános telefonként is üzemel. A hívás díját a szobaszámlához terheljük.

Internet hozzáférés

Vendégeink részére a szobákban és szállodánk közösségi tereiben vezetékes és vezeték nélküli (Wi-Fi) internet hozzáférést biztosítunk. A kábel használatával a készülék automatikusan csatlakozik.

Fürdőköntös

Vendégeink kényelme érdekében a szállodai tartózkodás idejére fejenként 1 fürdőköpenyt biztosítunk, melyet 7 naponta cserélünk. Egyéni kérésre – térítés ellenében – lehetőség van gyakoribb cserére is.

Háziállat

Vendégeink nyugalma és zavartalan pihenése érdekében a szállodába – kistestű kutyán kívül – háziállatot behozni tilos!

Parkolás

Szállodánk parkolója 100 férőhelyes, amelyet vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe.

Műszaki hiba

Amennyiben vendégeink szállodánk területén műszaki hibát észlelnek, kérjük, mielőbb jelezzék azt recepciónkon! Segítségüket köszönjük!

Taxi-, jegy- és virágrendelés, autóbérlés

Amennyiben taxit, autót, virágot, színház, mozi, strand vagy egyéb belépőjegyet kívánnak rendelni, kérjük, forduljanak bizalommal recepciós kollégáinkhoz!

Szobahitel

A szálloda területén igénybe vett térítéses szolgáltatásokat vendégeinknek nem szükséges azonnal, készpénzben kiegyenlíteniük, elegendő a mágneskártya felmutatásával igazolniuk a szobaszámot, majd aláírásukkal elfogadottnak tekinteni a számlát. Az összesített díjtételek távozáskor, egy összegben a recepción kerülnek kifizetésre.

Hitelkártyák

Vendégeink a készpénz mellett hitelkártyával – Eurocard, Mastercard, Visa valamint American Express kártyákkal – valamint üdülési csekkel és Széchényi Pihenő kártyával is kiegyenlíthetik recepciónkon szállodai számlájukat.

Fakultatív programok

Lovas programok

Club hotelünk 12 hektáros farmja színes lovas programjai – lovaglás terepen és 800 m²-es fedett lovardában, szakképzett lovas oktatás, díjugratás, hintózás, pusztakocsikázás, valamint télen lovas szán – mellett 0,5 hektáros horgásztóval, őshonos magyar háziállatparkkal, állatsimogatóval várja a vendégeket. A farmot rövid erdei sétányon közelíthetik meg az érdeklődők. Bővebb információért forduljanak recepciónkhoz!

Kispályás foci és teniszpálya

Szállodánk lovas tanyáján egy multifunkciós, téli időszakban fedett és fűtött, műfüves tenisz- és kispályás focipálya várja a labdajátékok szerelmeseit. A pálya kiválóan alkalmas atlétikai sportágak, valamint ügyességi és tömegsport játékok művelésére.

Kerékpárkölcsönzés, túrázás, erdei séta

A természetjárók kijelölt útvonalon több kilométeres gyalogtúrákat, kerékpáros kirándulásokat is tehetnek az Erdőspuszták területén. Kerékpárkölcsönzést –térítés ellenében- a recepciónkon vehetik igénybe vendégeink!

Városlátogatás

Szállodánk privát, 8 férőhelyes kisbuszaival 10 fős részvétel fölött az alábbi városokba szervezünk egész- és félnapos kirándulásokat:

  • Debrecen városnézés
  • Tokaj városnézés borospince látogatással
  • Puszta túra Hortobágyra
  • Kirándulás a nyíregyházi Vadasparkba
  • Fürdőlátogatás Hajdúszoboszló és Debrecen

Egyéb információk

Vendégeink véleménye kiemelten fontos számunkra. Kérjük Önöket, hogy vendégkérdőívünk kitöltésével segítsék munkánkat!

Megkérjük kedves vendégeinket, hogy szállodánk és a környezet tisztaságára fokozottan ügyeljenek, a kihelyezett hulladékgyűjtőket minden esetben vegyék igénybe!

Az Erdőspuszta Club Hotel vezetősége a helyszínen történt balesetekért felelősséget nem vállal! A szálloda területén található eszközöket és szolgáltatásokat vendégeink minden esetben saját felelősségükre használják!

Az Erdőspuszta Club Hotel vezetősége a szálloda teljes területén (18 ha zárt terület) őrizetlenül hagyott értéktárgyakért nem vállal felelősséget!

Az Erdőspuszta Club Hotel valamint az Arbo Tanya területére ételt és italt behozni szigorúan tilos. Kizárólag a helyben vásárolt termékek fogyaszthatóak!

Kérjük, hogy a nagyobb értékű értéktárgyaikat a recepción található központi széfben helyezzék el! A széf használata díjtalan. Minden további értéktárgy elhelyezésére a szobai széf használatát javasoljuk.

Az Erdőspuszta Club Hotel területén okozott károkért vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak! Megértésüket köszönjük!