Attrakciók Erdőspusztán

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!ÚJDONSÁGOK Erdőspusztán

 

Erdei kilátó tanösvénnyel és pihenőhellyel

A délnyírségi tájegységben, az Erdőspuszta Club Hotel területén fából készült, 16 méteres kilátó található, melynek tetején varázslatos kilátás tárul a látogatók szeme elé.

 

Szökőkút a tavon

Fény és hangtechnikával ellátott magasnyomású szökőkút található a tavon, mely 80 vízsugarat képes egyszerre kibocsátani. Ezek a vízsugarak hangra váltakozó magasságokat produkálnak, éjszaka pedig ledes színjáték kíséretében lehet megtekinteni az attrakciót külön térítés ellenében.

 

Mesélő Patak és Mesebár

Elsősorban a gyerekeknek szól, de a szülők is eltölthetik itt a szabadidejüket. A gyerek egy gumicsónakban utazik egy vízzel teli kacskaringós pályán, ahol színes mese figurákkal találkozhatnak, melyek különböző meglepetésekkel üdvözlik őt.  A Mesélő folyó által ölelt 80 fős bárban frissítő italokat és könnyed ételeket tudnak fogyasztani a Vendégek.

 

Játszótér

Modern, több mint 100 m2 kombinált játszótér található a tóparton, csúszdákkal, alagutakkal, hintával, illetve egyéb játékos elemekkel. Ezen felül különböző gyerekjáték automaták is kerültek elhelyezésre a játszótér területén.

 

9D mozi

A különálló kis épületben található 9D “mozi” 8 darab hidraulikus mozgatású üléssel rendelkezik, különböző 5-8 perces, speciális filmek vetítésére alkalmas. A film eseményeinek megfelelően  eső, hó, szél, villám, füst, köd és buborék effekteket kerülnek kibocsájtásra.

 

Dodgem pálya

Több mint 200 m2 pályán 10 db akkumulátoros dodzsem kocsi áll a gyerekek rendelkezésére, hogy kipróbálhassák vezetési képességeiket és egyéb élményeket szerezzenek.

 

Csónakázó

A tavon, olyan csónakkikötő kerül kiépítésre, melyhez 5 db 4 személyes különböző színű csónak és 5 db különböző színű vizibicikli áll majd a vendégek rendelkezésére, mellyel romantikus és szórakoztató élményben részesülhetnek.

 

Tó-medence

A tó mellett található egy télen-nyáron fűtött melegvizes látványmedence, hozzátartozó napozó terasz télen is fűtött padlóval és rattan napozó ágyakkal várja a Vendégeket.

 

Élménynapozó

Közvetlen a Tó-medence mellett található szórakoztató elem kör alakú területét talpmasszázsra is alkalmas kavics borítja, melyen 40 db napozó ágy helyezkedik el. Egy középen lévő központi oszlop tartalmazza a hangtechnikát, mindemellett pedig az eső-, köd- és szélkeltő effekteket szabályozza automatikusan, mely a különböző időjárási viszonyokért felelős. A vendégek számára kikapcsolódást, pihenést, illetve a nagy hőségben kellemes felfrissülést biztosít.

 

Medence Bár

A Tó-medence partján található bár az itt pihenő Vendégek kiszolgálását biztosítja frissítő italokkal és könnyed ételekkel.

 

Tekintse meg újdonságainkat mobilon is

Attrakciók Erdőspusztán (Mobil)

http://attrakcio.erdospuszta-clubhotel.hu/