Attrakciók Erdőspusztán

ÚJDONSÁGOK Erdőspusztán

 

Erdei kilátó tanösvénnyel és pihenőhellyel

A délnyírségi tájegységben, az Erdőspuszta Club Hotel területén fából készült, 16 méteres kilátó található, melynek tetején varázslatos kilátás tárul a látogatók szeme elé.

 

Szökőkút a tavon

Fény és hangtechnikával ellátott magasnyomású szökőkút található a tavon, mely 80 vízsugarat képes egyszerre kibocsátani. Ezek a vízsugarak hangra váltakozó magasságokat produkálnak, éjszaka pedig ledes színjáték kíséretében lehet megtekinteni az attrakciót külön térítés ellenében.

 

Mesélő Patak és Mesebár

Elsősorban a gyerekeknek szól, de a szülők is eltölthetik itt a szabadidejüket. A gyerek egy gumicsónakban utazik egy vízzel teli kacskaringós pályán, ahol színes mese figurákkal találkozhatnak, melyek különböző meglepetésekkel üdvözlik őt.  A Mesélő folyó által ölelt 80 fős bárban frissítő italokat és könnyed ételeket tudnak fogyasztani a Vendégek.

 

Játszótér

Modern, több mint 100 m2 kombinált játszótér található a tóparton, csúszdákkal, alagutakkal, hintával, illetve egyéb játékos elemekkel. Ezen felül különböző gyerekjáték automaták is kerültek elhelyezésre a játszótér területén.

 

9D mozi

A különálló kis épületben található 9D “mozi” 8 darab hidraulikus mozgatású üléssel rendelkezik, különböző 5-8 perces, speciális filmek vetítésére alkalmas. A film eseményeinek megfelelően  eső, hó, szél, villám, füst, köd és buborék effekteket kerülnek kibocsájtásra.

 

Dodgem pálya

Több mint 200 m2 pályán 10 db akkumulátoros dodzsem kocsi áll a gyerekek rendelkezésére, hogy kipróbálhassák vezetési képességeiket és egyéb élményeket szerezzenek.

 

Csónakázó

A tavon, olyan csónakkikötő kerül kiépítésre, melyhez 5 db 4 személyes különböző színű csónak és 5 db különböző színű vizibicikli áll majd a vendégek rendelkezésére, mellyel romantikus és szórakoztató élményben részesülhetnek.

 

Tó-medence

A tó mellett található egy télen-nyáron fűtött melegvizes látványmedence, hozzátartozó napozó terasz télen is fűtött padlóval és rattan napozó ágyakkal várja a Vendégeket.

 

Élménynapozó

Közvetlen a Tó-medence mellett található szórakoztató elem kör alakú területét talpmasszázsra is alkalmas kavics borítja, melyen 40 db napozó ágy helyezkedik el. Egy középen lévő központi oszlop tartalmazza a hangtechnikát, mindemellett pedig az eső-, köd- és szélkeltő effekteket szabályozza automatikusan, mely a különböző időjárási viszonyokért felelős. A vendégek számára kikapcsolódást, pihenést, illetve a nagy hőségben kellemes felfrissülést biztosít.

 

Medence Bár

A Tó-medence partján található bár az itt pihenő Vendégek kiszolgálását biztosítja frissítő italokkal és könnyed ételekkel.

 

Tekintse meg újdonságainkat mobilon is

Attrakciók Erdőspusztán (Mobil)

http://attrakcio.erdospuszta-clubhotel.hu/