Tölts egy napot a LOKI-val!

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Június utolsó napján egy fantasztikus és nem kevésbé mozgalmas program várja a focirajongókat és a sportbarátokat a debreceni Erdőspuszta Club Hotel**** Arbo Tanyáján, ahol – hagyományteremtő szándékkal – először kerül megrendezésre az I. Debreceni LOKI Focigála & Családi Juniális.

Június 30-án garantáltan lesz minden Erdőspusztán, ami a jó focihoz kell: kiváló sportemberek, igazságos bírók, hűséges szurkolók, sörsátor, eszem-iszom, dínomdánom! Az egész napos nagyszabású „foci juniális” keretében felavatásra kerül az Arbo Lovas Tanya európai színvonalú, téliesíthető, kispályás műfüves focipályája, továbbá kihirdetjük a Hajdú-bihari Napló 2012-es futballkirály választásának győztesét is. A nap folyamán pályára lépnek és összemérik tudásukat: a DVSC öregfiúk, a Debreceni vállalkozók, a Debreceni önkormányzat, az Alföld Tv, a Sport TV, és a Kiválasztottak, azaz a közönség csapata, amelybe várjuk a tudását összemérni vágyó amatőr csapatokat, akik közül a legszerencsésebb bejuthat a gála résztvevői közé. Sorsolás aznap a helyszínen! A közönség csapat jelentkezési lapja letölthető a www.erdospusztaclubhotel.hu/focigala internetes oldalról. A nap kiemelt eseménye, hogy a Magyar Bajnok és Kupa-győztes LOKI csapatának tagjai kivételesen nem focistaként lépnek a pályára, hanem játékvezetőként fújják a sípot. Dombi Tiborral, Szakály Péterrel, Varga Józseffel, Sándor Tamással, Ibrahima Sidibével és társaikkal testközelben is találkozhatnak a vendégek egy közös fotó, egy szurkolói beszélgetés vagy akár egy autogram erejéig. Sőt mi több! Az a legszerencsésebb Napló előfizető, aki a helyszínen a vezető megyei napilap standjánál regisztrál, a szálloda Fenyves Vendéglőjében együtt vacsorázhat a LOKI egyik legnépszerűbb játékosával, Dombi Tiborral, míg médiapartnerünk, a Rádió1 a hűséges hallgatói között egy, a Bajnok-csapat által frissen dedikált focilabdát és mezt sorsol ki a gála ideje alatt. A sporteseményen több díj is kiosztásra kerül, a nyertes csapatnak a vándorkupát, valamint a legjobb kapusnak, góllövőnek és mezőnyjátékosnak járó elismerést Pajna Zoltán, Debrecen város alpolgármestere és Szima Gábor, a DVSC elnöke adja át. A focigálát megtiszteli VIP vendégként Buzánszky Jenő, 49-szeres válogatott labdarúgó, az Aranycsapat hátvédje, és a Nemzet Sportolója. Természetesen gondoskodunk az ideérkezők maximális kiszolgálásáról is, így sörsátor, bográcsban főtt finomságok és hájas tészták várják az ínyenceket, míg a gyerekekkel érkező családoknak Kids Club – kézműves foglalkoztató, rajz- és versíró verseny, lurkó tánckör – állatsimogató, ugrálóvár, lufibohóc és az elmaradhatatlan arcfestés kínál élményeket a tanya területén. A focigála napján a látogatók részére kedvezményes lovas programokat – lovaglás, pusztakocsikázás, hintózás – csikós és díjugrató bemutatót kínálunk.

Minden kedves szurkolót, sportbarátot és szórakozni vágyót szeretettel várunk az ingyenesen látogatható rendezvényre!