PÉNTEKI ESKÜVŐ? MIÉRT NE! VAGY MIÉRT IGEN?

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!PÉNTEKI ESKÜVŐ? MIÉRT NE! VAGY MIÉRT IGEN?

Kedves házasulandó Fiatalok!

A házasságkötés életünk egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eseménye, amelyet mindannyian szeretnénk felejthetetlenné és emlékezetessé varázsolni. A szerelemről, a boldogságról és a népes vendégseregről az ifjú párnak kell gondoskodnia, azonban a színvonalat, az eleganciát és a nívós kiszolgálást a mi feladatunk maximálisan megvalósítani!

Az elmúlt egy-két évben „divattá vált” pénteken egybekelni, amelynek a párok szerint számtalan előnye van. S, hogy melyek ezek?

-          Nem kell hajnalok hajnalán „tábort verni” az Anyakönyvi Hivatal épülete előtt, majd valóságos közelharc árán „megszerezni” az áhított napra a legideálisabb időpontot, amely főleg a napjainkban oly divatos kültéri szertartások esetén okoz nehézséget, hiszen lássuk be, mindenki délután négy és hat óra között szeretné kimondani a boldogító igent.

-          Egy pénteki esküvő esetén minden bizonnyal a szertartás is sokkal meghittebb, szívhez szólóbb, személyesebb hangvételű lesz, hiszen nem érzitek úgy, hogy a „Megkérjük a kedves hozzátartozókat, hogy a párnak a házassági termen kívül gratuláljanak.” mondattal szó szerint ki lettek tessékelve az esküvő helyszínéről, ahol – hasonlóan a nagyobb városi templomokhoz – szinte egymásnak adják a párok a kilincset.

-          Bármilyen késve is lát hozzá a pár a szervezési feladatokhoz, pénteki napra nagyobb eséllyel tudja lefoglalni a kiszemelt zenekart, vőfélyt, fotóst, videóst, nem beszélve arról, hogy a fodrásznál és a sminkesnél sincs aznap túlzott tolongás.

-          A jól bevált és felkapott fotóhelyszíneken sem kell a többi párt kerülgetnetek, várni a lehetőségre, hogy végre a tiétek legyen a pálya.

-          A vendégsereg számára is ideálisabb lehet egy péntek esti „ereszd el a hajamat” zenés-táncos mulatság, hiszen két nap áll mindenki rendelkezésére kipihenni a fáradalmakat, és újult erővel nekilátni a hétfői munkának és teendőknek.

-          Az pedig már csak hab a menyasszonyi tortán, hogy egy pénteki esküvőre helyszínt biztosító éttermek is nagyobb mértékben és nagyobb elánnal kínálják a pároknak a kedvezményeket.

Természetesen az Erdőspuszta Club Hotel**** sem méri szűkmarkúan a pénteki esküvőkre vonatkozó kedvezményeket. Az alábbi extra ajánlattal várjuk a hét utolsó munkanapján egybekelni készülő párokat:

  • 10% kedvezmény a vacsora árából (a kedvezmény kizárólag az ételekre érvényes)
  • 50 % kedvezmény a kültéri szertartás csomagárából
  • A Fenyves Rendezvényteremben megtartott pénteki esküvő foglalása esetén a házasulandó fiatalok részére a nászéjszakára a pezsgőfürdővel ellátott Junior lakosztály szállodánk „nászajándéka“, ahol a pár a nagy napon zavartalanul készülődhet. 
  • Minden nálunk egybekelt ifjú házast szeretettel várunk szállodánk wellness és fitness centrumába az esküvő másnapján, délután 14.00 óráig.
  •  Az esküvő másnapján az ifjú házasokat meglepjük egy romantikus hintózással. Igény szerint ezt a szolgáltatásunkat a pár kérheti a helyszíni esküvői fotózáshoz is.  
  • Az első házassági évforduló napján meghívunk benneteket egy 10.000 Ft értékű gyertyafényes vacsorára a Fenyves Vendéglőbe.

2013-as letölthető esküvői ajánlatunkat keressétek honlapunkon, a „Rendezvényszervezés” főmenüpontban, az „Esküvő” almenüpont alatt, kérdés vagy kérés esetén pedig forduljatok bizalommal rendezvényszervezőnkhöz! (Simon Csilla: +36-20-293-0062)

HA MÉGIS MARAD A KLASSZIKUS SZOMBAT…

Amennyiben mégis a klasszikus, szombati esküvő mellett döntötök, és megtiszteltek bennünket a bizalmatokkal, mielőbb vegyétek fel a kapcsolatot rendezvényszervezőnkkel, hiszen a Fenyves Rendezvényteremben szombati napra már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre szabad időpontok!

Exkluzív, kisebb befogadóképességű különtermeinkben pénteki és szombati napokra egyaránt vállaljuk szűkebb körű esküvők (80 főig) színvonalas lebonyolítását!