PÉNTEKI ESKÜVŐ? MIÉRT NE! VAGY MIÉRT IGEN?

PÉNTEKI ESKÜVŐ? MIÉRT NE! VAGY MIÉRT IGEN?

Kedves házasulandó Fiatalok!

A házasságkötés életünk egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eseménye, amelyet mindannyian szeretnénk felejthetetlenné és emlékezetessé varázsolni. A szerelemről, a boldogságról és a népes vendégseregről az ifjú párnak kell gondoskodnia, azonban a színvonalat, az eleganciát és a nívós kiszolgálást a mi feladatunk maximálisan megvalósítani!

Az elmúlt egy-két évben „divattá vált” pénteken egybekelni, amelynek a párok szerint számtalan előnye van. S, hogy melyek ezek?

-          Nem kell hajnalok hajnalán „tábort verni” az Anyakönyvi Hivatal épülete előtt, majd valóságos közelharc árán „megszerezni” az áhított napra a legideálisabb időpontot, amely főleg a napjainkban oly divatos kültéri szertartások esetén okoz nehézséget, hiszen lássuk be, mindenki délután négy és hat óra között szeretné kimondani a boldogító igent.

-          Egy pénteki esküvő esetén minden bizonnyal a szertartás is sokkal meghittebb, szívhez szólóbb, személyesebb hangvételű lesz, hiszen nem érzitek úgy, hogy a „Megkérjük a kedves hozzátartozókat, hogy a párnak a házassági termen kívül gratuláljanak.” mondattal szó szerint ki lettek tessékelve az esküvő helyszínéről, ahol – hasonlóan a nagyobb városi templomokhoz – szinte egymásnak adják a párok a kilincset.

-          Bármilyen késve is lát hozzá a pár a szervezési feladatokhoz, pénteki napra nagyobb eséllyel tudja lefoglalni a kiszemelt zenekart, vőfélyt, fotóst, videóst, nem beszélve arról, hogy a fodrásznál és a sminkesnél sincs aznap túlzott tolongás.

-          A jól bevált és felkapott fotóhelyszíneken sem kell a többi párt kerülgetnetek, várni a lehetőségre, hogy végre a tiétek legyen a pálya.

-          A vendégsereg számára is ideálisabb lehet egy péntek esti „ereszd el a hajamat” zenés-táncos mulatság, hiszen két nap áll mindenki rendelkezésére kipihenni a fáradalmakat, és újult erővel nekilátni a hétfői munkának és teendőknek.

-          Az pedig már csak hab a menyasszonyi tortán, hogy egy pénteki esküvőre helyszínt biztosító éttermek is nagyobb mértékben és nagyobb elánnal kínálják a pároknak a kedvezményeket.

Természetesen az Erdőspuszta Club Hotel**** sem méri szűkmarkúan a pénteki esküvőkre vonatkozó kedvezményeket. Az alábbi extra ajánlattal várjuk a hét utolsó munkanapján egybekelni készülő párokat:

  • 10% kedvezmény a vacsora árából (a kedvezmény kizárólag az ételekre érvényes)
  • 50 % kedvezmény a kültéri szertartás csomagárából
  • A Fenyves Rendezvényteremben megtartott pénteki esküvő foglalása esetén a házasulandó fiatalok részére a nászéjszakára a pezsgőfürdővel ellátott Junior lakosztály szállodánk „nászajándéka“, ahol a pár a nagy napon zavartalanul készülődhet. 
  • Minden nálunk egybekelt ifjú házast szeretettel várunk szállodánk wellness és fitness centrumába az esküvő másnapján, délután 14.00 óráig.
  •  Az esküvő másnapján az ifjú házasokat meglepjük egy romantikus hintózással. Igény szerint ezt a szolgáltatásunkat a pár kérheti a helyszíni esküvői fotózáshoz is.  
  • Az első házassági évforduló napján meghívunk benneteket egy 10.000 Ft értékű gyertyafényes vacsorára a Fenyves Vendéglőbe.

2013-as letölthető esküvői ajánlatunkat keressétek honlapunkon, a „Rendezvényszervezés” főmenüpontban, az „Esküvő” almenüpont alatt, kérdés vagy kérés esetén pedig forduljatok bizalommal rendezvényszervezőnkhöz! (Simon Csilla: +36-20-293-0062)

HA MÉGIS MARAD A KLASSZIKUS SZOMBAT…

Amennyiben mégis a klasszikus, szombati esküvő mellett döntötök, és megtiszteltek bennünket a bizalmatokkal, mielőbb vegyétek fel a kapcsolatot rendezvényszervezőnkkel, hiszen a Fenyves Rendezvényteremben szombati napra már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre szabad időpontok!

Exkluzív, kisebb befogadóképességű különtermeinkben pénteki és szombati napokra egyaránt vállaljuk szűkebb körű esküvők (80 főig) színvonalas lebonyolítását!