Párizs és Budapest kifutói Debrecenbe érkeznek!

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket! Új szelek fújnak a divatban

A főváros és Párizs kifutói Debrecenbe érkeznek

A sikeres első debreceni divatgála után – hagyományteremtő céllal – a Fashion Zone Modell Ügynökség és az Erdőspuszta Club Hotel**** szervezésében április 21-én, vasárnap délután 17.00 órától újfent megrendezésre kerül a II. Debreceni Divatgála szállodánk Fenyves Rendezvénytermében.

A szervezők ez alkalommal sem fukarkodnak a nagy nevekben, hiszen a nagyszabású divat show-n elsőként mutatkozik be a cívisváros közönségének a “Budapest legjobb divattervezője 2012 díj” nyertese, Halász Éva menyasszonyi- és alkalmiruha kollekciója, továbbá Magyarországon először nálunk lép kifutóra a francia Pause Café 2013-as tavasz-nyári és DDP Paris 2013/14-es őszi-téli nőiruha összeállítása. A pazar ruhakölteményeket a  Moni’s Jewelry mesés ékszerei kísérik. A rendezvényre belépőjegyek – melynek ára 2000 Ft – korlátozott számban a szálloda recepcióján, a Solisun Kálvin téri szolárium szalonjában, valamint a debreceni Tourinform irodában vásárolhatóak meg.  

Érezze Ön is velünk Párizs és Budapest divatvilágának pezsgését, lüktetését és csillogását!

Bővebb információ: 06-20-2999-444 valamint facebook oldalunkon: www.facebook.com/ErdospusztaClubHotel

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!