Nyereményebéd Dombi Tibivel

Bizonyára emlékeznek még a szállodánk lovas tanyáján június végén megrendezett nagysikerű I. Debreceni LOKI Focigálára, amely nemcsak a sportbarátokat hozta lázba, hanem a játékos kedvű látogatókat is, akiket számos nyereményjáték várta a helyszínen. A rendezvény médiapartnere és névadója, a Hajdú-bihari Napló nem kis lehetőséget kínált a standjánál regisztrálóknak, mint hogy közülük a legszerencsésebb együtt ebédelhet az Erdőspuszta Club Hotel**** Fenyves Vendéglőjében a DVSC-TEVA ikonjával, Dombi Tiborral.

Ez alkalommal Fortuna a hajdúbagosi Virágos Tibornak kedvezett, aki igen fiatal kora ellenére nagy foci- és LOKI drukker hírében áll, így nagy örömmel értesült arról, hogy egy asztalhoz ülhet kedvencével, a LOKI egyik meghatározó frontemberével, “Kicsivel”. A nyeremény ebédre - amely finom ételek mellett, jó hangulatban telt el – július 25-én került sor, szép élményeket szerezve a résztvevőknek.

Dombi Tibornak ez úton is még egyszer nagyon köszönjük, hogy sűrű programja és elfoglaltságai ellenére eleget tett a felkérésnek, életre szóló emlékeket nyújtva ezzel kis rajongójának.

Az ebédről készült fotókat honlapunk galéria menüpontjában, az élménygalériában tekinthetik meg az érdeklődők.