Nyereményebéd Dombi Tibivel

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Bizonyára emlékeznek még a szállodánk lovas tanyáján június végén megrendezett nagysikerű I. Debreceni LOKI Focigálára, amely nemcsak a sportbarátokat hozta lázba, hanem a játékos kedvű látogatókat is, akiket számos nyereményjáték várta a helyszínen. A rendezvény médiapartnere és névadója, a Hajdú-bihari Napló nem kis lehetőséget kínált a standjánál regisztrálóknak, mint hogy közülük a legszerencsésebb együtt ebédelhet az Erdőspuszta Club Hotel**** Fenyves Vendéglőjében a DVSC-TEVA ikonjával, Dombi Tiborral.

Ez alkalommal Fortuna a hajdúbagosi Virágos Tibornak kedvezett, aki igen fiatal kora ellenére nagy foci- és LOKI drukker hírében áll, így nagy örömmel értesült arról, hogy egy asztalhoz ülhet kedvencével, a LOKI egyik meghatározó frontemberével, “Kicsivel”. A nyeremény ebédre - amely finom ételek mellett, jó hangulatban telt el – július 25-én került sor, szép élményeket szerezve a résztvevőknek.

Dombi Tibornak ez úton is még egyszer nagyon köszönjük, hogy sűrű programja és elfoglaltságai ellenére eleget tett a felkérésnek, életre szóló emlékeket nyújtva ezzel kis rajongójának.

Az ebédről készült fotókat honlapunk galéria menüpontjában, az élménygalériában tekinthetik meg az érdeklődők.