Nagy sikert könyvelt el az I. Debreceni LOKI Focigála

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Június utolsó, perzselően napfényes szombatján egy fantasztikus és nem kevésbé mozgalmas program várta a focirajongókat és a sportbarátokat szállodánk Arbo Tanyáján, ahol – hagyományteremtő szándékkal – először került megrendezésre az I. Debreceni LOKI Focigála & Családi Juniális.

Június 30-án volt minden Erdőspusztán, ami a jó focihoz kell: kiváló sportemberek, igazságos bíró, hűséges szurkolók, sörsátor, bográcsban főtt tanyasi ínyencségek. Az egész napos nagyszabású „foci juniális” keretében felavatásra került az Arbo Lovas Tanya európai színvonalú, téliesíthető, kispályás műfüves focipályája, amely hivatalosan szeptembertől nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt, továbbá a focigála névadója, a Hajdú-bihari Napló kihirdette, hogy olvasói kit választottak meg a 2012-es év Futballkirályának.

A focigálán pályára léptek és összemérték tudásukat: a DVSC Öregfiúk, a Debreceni Önkormányzat, az Alföld Tv, a Sport TV, közönség csapatként a Létai-Huszti Hús Kft. képviselői és természetesen a házigazda, az Erdőspuszta Club Hotel**** (Debreceni Vállalkozók) csapata. A nap fénypontja és egyben kiemelt eseménye a magyar bajnok DVSC-TEVA helyszínre érkezése volt, a stílusosan piros-fehérben megjelent népszerű sportolókkal és a szakmai stábbal a rendezvényen testközelben is találkozhattak a vendégek egy közös fotó, egy szurkolói beszélgetés vagy akár egy autogram erejéig.

Az I. Debreceni LOKI Focigála kupagyőztese egy igen szoros versengésben, 3:1 gólarányban – talán nem kis meglepetésre – a DVSC Öregfiúk csapata lett, míg a képzeletbeli dobogó második fokára a közönség csapatként regisztrált Létai-Huszti Hús Kft. állhatott fel. A focigála bronzérmét a Debreceni Önkormányzat formációja vihette haza. A sporteseményen több díj is kiosztásra került, a nyertes csapatnak, a DVSC Öregfiúknak a kupát Pajna Zoltán, Debrecen város alpolgármestere, míg az okleveleket Szilágyi Sándor, a DVSC ügyvezetője adta át. A gála legjobb kapusa Szél Tamás (Sport Tv), legjobb góllövője Barát Roland (Létai-Huszti Hús Kft.), míg legjobb mezőnyjátékosa Kerekes Zsombor (DVSC Öregfiúk) lett. Debrecen Város különdíját, egy fényesen csillogó kupát Pajna Zoltán a Sport TV csapatának ítélte oda, majd adta át. Elismerés illeti a focigála hivatalos játékvezetőjét, Szabó Imre Urat is, aki dacolva az „afrikai hőséggel” igazságosan és szabályszerűen vezette végig az egymást fűzérben követő mérkőzéseket. A focigálát megtisztelte jelenlétével, és játékvezetői ellenőri szerepet vállalt a világ legjobb játékvezetőjének négyszer megválasztott, 2008-ban nemzetközi szinten minden idők 4. legjobb bírájának rangsorolt Puhl Sándor.

Természetesen a szervezők gondoskodtak az ideérkezők maximális kiszolgálásáról is, így sörsátor, bográcsban készült hamisítatlan tanyasi ételek várták az ínyenceket, míg a gyerekekkel érkező családoknak Kids Club – kézműves foglalkoztató, rajz- és versíró verseny – ovifoci, állatsimogató, ugrálóvár, lufibohóc és az elmaradhatatlan arcfestés kínált élményeket a tanya területén, míg a felnőtteket színes lovas programok – lovaglás, pusztakocsikázás, hintózás – valamint csikós és díjugrató bemutató várta.

Nyereményekben is bővelkedett az I. Debreceni Loki Focigála, hiszen az a legszerencsésebb vendég, aki a helyszínen a rendezvény névadója, a Hajdú-bihari Napló standjánál regisztrált, és a sorsoláson nyert, az Erdőspuszta Club Hotel**** Fenyves Vendéglőjében együtt vacsorázhat a LOKI egyik legnépszerűbb játékosával, Dombi Tiborral, míg médiapartnerünk, a Rádió1 a helyszínen regisztráló hűséges hallgatói között egy, a bajnok-csapat által frissen dedikált focilabdát és mezt sorsolt ki a gála legvégén. A nyerteseknek ezúton is szívből gratulálunk!

 

Jövőre találkozzunk ugyanekkor, ugyanitt!