Minden a miénk!

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Első hely az éremtáblán, a magyar úszósport 75. aranyérme, minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki szereplése – ez Debrecen 2012!

Amit reméltünk, valósággá vált: arany-ezüsttel hoztuk el a 400 vegyest (Cseh Laci-Verrasztó Dávid) és a 200 pillangót (Hosszú Katinka-Jakabos Zsuzsa), 400 gyorson Risztov Évi centikkel lemaradt a bronzról, ám így is óriási dolog a negyedik hely (Kapás Bogi ötödik), női vegyes váltónk hatodikként zárt, slusszpoénként pedig jöttek a srácok, Bernek Peti, Gyurta Dani (-0.01 másodperccel váltott, azaz egy századdal előbb ugrott el, mint ahogy Bernek beért, de ez a 0.03-as tűréshatáron belül van), Cseh Laci és Kozma Doma, és úsztak egy bődületes országos csúcsot, bónuszként pedig kvalifikálták magukat a londoni olimpiára! Így végül 9 arannyal, 10 ezüsttel és 7 bronzzal zártunk, így mostantól a debreceni minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki szereplése (a korábbi az 1954-es torinói volt: 8-6-3). Láss csodát: elsők lettünk az éremtáblán, ami elképesztően nagy siker! Az úszósportnak irdatlan lökés ez a szereplés, pláne, hogy a köztársasági elnök után a vasárnapi diadalmenetet végignézte Orbán Viktor miniszterelnök is. Tudjuk, a 26 érmet nem lehet matematikai alapon konvertálni olimpiai medáliákra – ám elég jó előjel London előtt. Köszönet a szurkolásért, köszönet azért, hogy vagy az uszodában, vagy lélekben a tévék előtt az úszóinkkal voltatok! Ez a ti sikeretek is – mindannyiunké, az egész országé!

Szállodánk saját sikereként büszkén könyveljük el, hogy club hotelünk is „eredményesen” zárta a 31. Úszó Európa-bajnokságot, hiszen a nálunk vendégeskedő francia, holland és olasz médiaképviselők a sporteseményt követően elégedetten tértek vissza hazájukba, elismerve, hogy a magyar vendégszeretet és gasztronómia méltán messze földön híres. Ígéretük szerint magukkal viszik jóhírünket szerte a nagyvilágban.