Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!
A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:
A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).
A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.
Fenyves Vendéglőnk megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.
Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.
További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.
Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!
Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!
Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!
Május 18-án „földre szálltak” club hotelünk Fenyves Vendéglőjében a Gasztroangyalok, azaz nálunk forgatta le évadzáró műsorát Borbás Marcsi és szakmai stábja. A nyár utolsó gasztronómiai műsora – amely igen nagy népszerűségnek örvend kis hazánkban – a bivalyhús elkészítésének fortélyait tárja a televízió nézői elé, így a kulináris élvezetek iránt érdeklődők többek között azt is megtudhatják, hogyan készül el búbos kemencében egy ízletes bivalynyak. Természetesen – a szokott módon – vendéglőnk konyháját is górcső alá vette a stáb, ahol Borbás Marcsi konyhafőnökünk, Pataki Zsolt segédletével egy 3 fogásos – otthon is könnyedén elkészíthető – menüt varázsolt az asztalra.
A műsor június 09-én, szombaton 16.05 órától látható az M1 csatornán.
Ismétlés M2 június 10. 03.45 és Duna World 17.55.
Hozzávalók (4 főre):
Elkészítése:
A gyöngytyúk mellhúsát eltávolítjuk, a zöldségből gyöngyvájóval kivesszük a szükséges mennyiségű levesbetétet, ezután a maradék gyöngytyúkból és zöldségekből egy klasszikus húslevest főzünk. Miután leszűrtük, két gyorsforralóba kiveszünk a már kész levesből 4-4 decilitert, az egyik gyorsforralóba a zöldség gyöngyöket felforraljuk, a másiknak csak alágyújtunk, hogy gyöngyözve főjön. A melle húsát kétszer ledaráljuk, kevés sóval és tejszínnel habosra keverjük, majd két kanál segítségével galuskákat formázunk, és beletesszük a már gyöngyöző levesbe. Lassan készre főzzük, forrón tálaljuk.
Hozzávalók (4 főre):
Elkészítése:
A báránycombokat sóval, borssal, fokhagymával és kevés rozmaringgal befűszerezzük, egy napig hűtőben állni hagyjuk. A burgonyát megtisztítjuk, és hordó alakúra formázzuk. Megfőzzük, majd tálalás előtt megsütjük bő zsiradékban. A cukorborsót megmossuk, vékony bacon szeletekbe betekerjük, majd erős lángon serpenyőben megsütjük. Elkészítjük a hollandi mártást: a tojás sárgáját a tejszínnel és kevés sóval fémkeverő tálban elkeverjük, majd vízgőzre helyezve addig melegítjük, míg el nem kezd sűrűsödni. Ezután levesszük a gőzről, és a megolvasztott és írótlanított vajat vékony sugárban folyamatos kevergetés mellett hozzáadjuk. Ezután a friss citrom levével ízesítjük. A camembert-ről a penészkérget eltávolítjuk, majd a kész hollandi mártáshoz adjuk. A báránycombokat sütés előtt még egyszer friss, vágott rozmaringgal megfűszerezzük, majd forró serpenyőben pirosra sütjük. A burgonyát és a cukorborsót a tányérra helyezzük, majd a mártással leöntjük, a bárány combokat mellé tesszük, és forrón tálaljuk.
Hozzávalók (4 főre):
Elkészítése:
A lisztet, a tojást, a joghurtot, a tejet, 2 evőkanál kristálycukrot, 1 evőkanál vanília cukrot, valamint 1 teáskanál sütőport simára keverünk. Kevés vajon, teflon sütőben kis méretű palacsintákat (amerikai palacsinta) formázva belőle kisütjük. A töltelékhez a túrót áttörjük, 1 evőkanál kristálycukrot és fél evőkanál vanília cukrot, reszelt citrom héját és néhány vágott menta levelet összekeverünk, majd felvert tejszínhabbal lazítjuk. Az öntethez az epreket megtisztítjuk, összevágjuk, kevés vízben kristálycukorral és vanília cukorral pürésre, mártás állagúra főzzük. Tálaláshoz a palacsintákat és a túrótölteléket addig rétegezzük, (tornyozzuk), míg el nem fogy. Ezután az eperöntettel leöntjük.
Jó étvágyat kívánunk!