Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!
A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:
A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).
A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.
Fenyves Vendéglőnk megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.
Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.
További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.
Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!
Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!
Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!
Közel harminc vendég bírálta a Fenyves Vendéglőnk új étlapjának kínálatát.
Novembertől teljes fizimiskájában, kívül-belül megújuló étlappal várjuk vendégeinket szállodánk Fenyves Vendéglőjébe, amely kínálkozó lehetőséget kínált számunkra egy nagyszabású ételkóstoló lebonyolítására. Nyitás óta komolyan vesszük és kiemelten kezeljük a vendégeinktől érkező visszajelzéseket, így vendéglátás vezetőink úgy döntöttek, ez alkalommal kikérik törzsközönségünk véleményét is az egyedi repertoár összeállításához, azaz „tesztelik” a kínálatba bekerülő újításokat. Október 25-én este, a „nagy ételkóstolóra” üzleti partnereink és törzsvendégeink mellett a helyi média illusztris képviselői, valamint a HAON-on meghirdetett „Nagy ételkóstoló” játékunk legszerencsésebb résztvevői kaptak meghívást. Az kóstolót jelenlétével megtisztelte a szakmai körökben nagy elismerésnek örvendő Boros László, Venesz-díjas mesterszakács is, aki egyébiránt szaktanácsadója is Fenyves Vendéglőnknek. A kiváló hangulatú estén a közel 30 szigorú „bíra” 21 vadonatúj ételt – köztük hideg és meleg előételeket, hús-, hal-, tészta- és vegetáriánus fogásokat, valamint kiváló desszerteket – kóstolt végig, amelyeket előre meghatározott szempontok szerint értékeltek. A pontozáskor figyelniük kellett az ételek tálalására és látványára, azok ízvilágára, mennyiségére és ár-érték arányára. A vacsoravendégek a fogások mellé éttermünk megújuló borlapjáról válogatott borokból is ízelítőt kaptak.
Mindazoknak, akik kiállták az „embert próbáló” feladatot, és végigkóstolták konyhafőnökünk, Pataki Zsolt által megálmodott különlegesebbnél különlegesebb fogásokat, ezúton is nagyon köszönjük a részvételt, valamint a hasznos tanácsokat és észrevételeket!
A kóstolón készült fotókat honlapunk „Bulifotók” menüpontjában tekinthetik meg az érdeklődők.
A kóstolón az alábbi fogások kerültek górcső alá:
1. Ínyenc kóstoló: füstölt marhanyelv tormahabbal, füstölt harcsa almás zellersalátával, füstölt libamell friss
gyümölcsökkel
2. Taco tál
3. Tenger gyümölcsei bruscettával, forró serpenyőben tálalva: roston sült félhéjas óriás zöldkagyló, roston
sült királyrák farok, tintahal spirál
4. Mexikói csirke tekercs tortillában, pikáns mártással
5. Sajtcsónakban sült kacsamáj rántott burgonyával, sült hagymával, hollandi mártással
6. Fokhagymával tűzdelt tanyasi kacsamell hagymás kukoricával, tepertős burgonyapürével, saját zsírjának
vajas pecsenyelevével
7. Joghurtban sült pulyka steak, sajttal gratinírozott, tortillába töltött zöldséges rizottóval
8. Parajos sajtban sült csirkemell steak, baconos hordóburgonyával, vajon sült zöldségekkel, camembert-es
hollandi mártással
9. Bőrében sült csirkemell filé joghurtos jégsalátával, hagymás burgonya chips-szel
10. Pecsenye kacsamell szűz baconos-krémsajtos raguban, blínivel
11. Kasztíliai bárány, sajtba töltött sülthagymás rizottóval, roston sült zöldség nyárssal
12. Marha fajitas
13. Rántott borjúlábszár házi sültburgonyával, remulád mártással
14. Parajos lazac szerpentin, padlizsánnal töltött, baconba tekert cukkinira tálalva, fűszervajban sült
vargányával
15. Lepényhal roston sütve, zöldséges quesadilla-val
16. Házi szalonnával sült sertés szűz nyárson, sajttal gratinírozott, tortillába töltött zöldséges rizottóval, házi
sültburgonyával
17. Konfitált, bordírozott mangalica sült, tepertős burgonyapürével, vajon pirított erdei gombákkal, saját
kakukkfüves pecsenyelevével
18. Fűszeres sült zöldségekkel töltött tortilla sajttal grillezve, fokhagymakrém mártással
19. Joghurtos garnélával dúsított vargányás házi metélt
20. Mogyorókrémmel töltött palacsinta, karamell öntettel
21. Fenyves desszert ízelítő: mézes füge sült palacsintakehelyben, citrom parfé, csoki krém réteslapba
töltve, vaníliahabbal
Bízunk benne, hogy sikerült felkeltenünk érdeklődésüket új ízeink iránt, és novembertől Önöket is vendégeink között üdvözölhetjük a Fenyves Vendéglőben!