Álompár Esküvői Kiállítás és Vásár az Erdőspuszta Club Hotelben

Álompár Esküvői Kiállítás és Vásár az Erdőspuszta Club Hotelben

Exkluzív környezet, verhetetlen helyfoglalási árak, extra kedvezmények

 

Az Inform Média Kft. 2012 decemberében immár hatodjára rendezi meg az Álompár Esküvői Kiállítás és Vásárt. Ebből az alkalomból Véghné Andrea, a rendezvény egyik szervezője mesélt a korábbi évek tapasztalatairól és az idei tervekről.

Miben lesz más a következő kiállítás, mint a korábbiak?

Minden alkalommal igyekszünk egyre többet nyújtani. Az elmúlt évek során szerzett tapasztalatokból okulva és a visszajelzéseket mindig szem előtt tartva a rendezvény az évek során szépen kinőtte magát, mostanra büszkén mondhatom, hogy a régió legszínvonalasabb esküvői vására a miénk. A hagyományteremtés és a fejlesztés egyforma súllyal esik latba a szemléletünkben, így mindig vannak újítások, ugyanakkor vannak visszatérő programok is, ezek közül elsősorban az Álompár-választást szeretném kiemelni.

Ebben az évben Debrecenben ismét az Inform Média Kft. lesz a kizárólagos szervező és a helyszín is változott. Mi ennek az oka?

Legutóbb valóban egy rendezvényszervező partnercéggel közösen bonyolítottuk le a vásárt, de a visszajelzésekből okulva beláttuk, ahhoz, hogy a látogatók, a kiállítók és mi magunk is elégedettek legyünk, nem köthetünk kompromisszumokat. Színvonal tekintetében a régióban jelenleg élen járunk az esküvői kiállítások szervezésében és szeretnénk, ha ez így is maradna. Úgy érezzük, a saját magunk által felállított szigorú követelményeknek csak akkor tudunk maradéktalanul megfelelni, ha minden döntés a mi kezünkben van. Ilyen szempontból az év eleji kiállítás valóban más volt; egy kísérlet, amiből nagyon sokat tanultunk. A helyszínt most ismét a tökéletességre törekvés jegyében választottuk: a befogadónk idén az Erdőspuszta Club Hotel**** lesz. Nagyon fontos hangsúlyoznom, annak ellenére, hogy kívül esik a városon, könnyedén megközelíthető, és ami még ennél is fontosabb, minden szempontból méltó helyszín egy olyan rendezvény számára, aminek a fő célja, hogy az élet egyik legjelentősebb eseményét egyúttal a lehető legszebb ünneppé emelje.

A vásár időpontja 2012. december 8-9. Nem tartanak attól, hogy a karácsonyi készülődés esetleg kisebb látogatottságot eredményezhet?

Nem, sőt, éppen ellenkezőleg! Nagyon sok eljegyzést időzítenek az évnek erre a romantikus periódusára, a kiállításon pedig piacvezető ékszerkészítők is képviseltetik magukat. Ráadásul a látogatóink között gyertyafényes vacsorákat is kisorsolunk, tehát aki lánykérésre készül, annak igazán érdemes kilátogatnia. A kiállítók pedig beharangozhatják a karácsonyi akcióikat.

Mire számíthatnak még a látogatók?

Amit már jó előre meg tudok ígérni, hogy bárkit választanak is a kiállítóink közül, minőségi szolgáltatásokat fognak kapni tőlük, mert nagyon ügyelünk arra, hogy csak a legmegbízhatóbb és legszínvonalasabb vállalkozások képviseltethessék magukat, melyek ráadásul a kiállítás alkalmából jelentős kedvezményekkel készülnek. Továbbá nyereményjátékaink is lesznek, többek között esküvői szolgáltatásokat is fogunk sorsolni. Az Álompár-választást pedig talán nem is kell bemutatnom, hiszen a jelentkezők és érdeklődők nagy száma azt mutatja, hogy sokan ismerik ezt a többfordulós vetélkedőt, ahonnan milliós nagyságrendű nyereményekkel távozhatnak a legügyesebb, legszimpatikusabb álompárok. Azok is megtalálják a számításukat, akik nem szállnak versenybe, hiszen az ékszerek, ruhák, meghívók és fotósok kiválasztásán át a helyszínek és szervezők, sőt, a nászút lefoglalásáig mindent meg tudnak oldani mindössze két nap alatt.

Mit kínál a rendezvény a kiállítóknak?

Mindenekelőtt exkluzív környezetet nagyon kedvező helyfoglalási árakkal, regisztrációs díjak és egyéb felárak nélkül. Az év során számos hirdetést fogunk közzétenni napi- és hetilapokban, rádiókban, valamint a helyi televízióban is. Az első húsz helyfoglaló kiállítónak pedig egy különleges kedvezménnyel is készülünk: bemutatkozási lehetőséget kínálunk a Hajdú-bihari Naplóban havonta egyszer megjelenő tematikus Álompár-oldalon. Azokra is gondoltunk, akik már esetleg elkötelezték magukat más kiállítások felé: ők személyre szabott kedvezményekre számíthatnak, ha úgy döntenek, hogy a mi kiállításunkat is megtisztelik jelenlétükkel.

 

VI. Álompár Esküvői Kiállítás és Vásár

2012. december 08-09.

Erdőspuszta Club Hotel ****

Debrecen, Panoráma-Diószegi út ker.

 

További felvilágosításért, helyfoglalásért keresse szervezőinket:

Véghné Andrea
Tel.: +36-30-828-5399
E-mail: andrea.veghne@inform.hu

Farkasné Macz Judit
Tel.: +36-30-990-3848
E-mail: judit.macz@inform.hu