99%-os vendég elégedettség a Fenyves Vendéglőben

99%-os vendég elégedettség a Fenyves Vendéglőben

 

A nyitás óta eltelt időszakban szállodánk Fenyves Vendéglőjében elsődleges szempontnak tartottuk a maximumra való törekvést, amely az ételek sokszínűségén, választékán, minőségén és mennyiségén túlmenően természetesen kiterjed a professzionális szakmai háttére és a vendégközpontú szemléletre is. Számunkra minden vendég a „legfontosabb”, így a családias légkör, az udvarias és figyelmes kiszolgálás, valamint a személyes törődés éttermünk hitvallása. Mi azért dolgozunk, hogy a hozzánk betérőket elégedettnek lássuk, és visszatérő vendégeink között üdvözölhessük. Nekünk meghatározóan fontos az Önök véleménye, hiszen a pozitív kritikák elismerést jelentenek számunkra, míg a negatívumokból igyekszünk tanulni és építkezni. Éttermi vendégkérdőívünk – amelyen keresztül Önök jelezhetik felénk tapasztalataikat, észrevételeiket és esetleges tanácsaikat – tükröt tart elénk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2012. december 01. és 2013. január 15. között vendégeink által kitöltött kérdőívek alapján éttermünk 99%-os elégedettségi eredményt ért el.

Kérjük, osztozzanak sikerünkben a jövőben is, 2013-ban is szeretettel várjuk Önöket a Fenyves Vendéglőbe!

 

Önök írták:

Érvek, amelyekért vendégeink mellettünk tették le voksukat:

 

  • „Az étlapon kiemelt figyelmet szentelnek a tradicionális magyaros és házias ízeknek.”
  • „Szinte egyedülálló a megyében, amit a Fenyves Vendéglőben tapasztaltunk: ezen a helyen valóban az étterem saját tanyája jelenti az éléskamrát, azaz a palettán szereplő ételek zömét saját tartású állataik húsából készítik el, amely egyértelműen érezhető a fogások ízvilágán.”
  • „Példa nélküli és kedves gesztus, hogy fogadó ételként a spanyol ali-oli és a friss tanyasi házi tepertőkrém pirítóssal minden vendég számára a ház ajándéka.”
  • „Egyértelműen kitűnik, hogy az ételsor összeállításakor igyekeztek a hölgyek, a vegetáriánusok és a speciális diétán lévők igényeit is szem előtt tartani.”
  • „Köszönjük, hogy részesei lehettünk hangulatos grill- és kemencés estjüknek, ahol megtapasztalhattuk a faszénparázson és búbos kemencében készült fogások ámulatba ejtő, régi korokat idéző ízeit.”
  • „A Fenyves Vendéglő azon ritka helyek közé tartozik, ahol az ételek mellett az azokhoz illő italok is kiemelt figyelmet kapnak. Említést érdemel az étterem kiváló magyar borokból álló kínálata, nem beszélve a neves és zamatos magyar pálinkákról!”
  • „Sok más debreceni étteremmel ellentétben ez a hely a hét minden napján – rendezvényektől és esküvőktől függetlenül is – nyitva áll a vendégek előtt. Itt egyszer sem fordult még elő, hogy az ajtóban közölték volna velünk, hogy nem tudnak bennünket fogadni, mert zártkörű rendezvény van. Ez nemcsak pozitívum, de óriási előny is, hiszen az ember nem teszi meg fölöslegesen az ide vezető utat.”
  • „Bár manapság egyre több helyi étterem próbálja saját ötleteként feltüntetni a vendégek térítésmentes szállítását, mégis köztudott, hogy az ötletgazda a Fenyves Vendéglő volt, ahol a nyitás óta az éttermi fogyasztás esetén az 5 fő fölötti társaságoknak saját kisbuszokkal Debrecenből térítésmentes ki és hazaszállítást biztosítanak. És ez másokkal ellentétben nemcsak a hazaútra vonatkozik!”