99%-os vendég elégedettség a Fenyves Vendéglőben

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!99%-os vendég elégedettség a Fenyves Vendéglőben

 

A nyitás óta eltelt időszakban szállodánk Fenyves Vendéglőjében elsődleges szempontnak tartottuk a maximumra való törekvést, amely az ételek sokszínűségén, választékán, minőségén és mennyiségén túlmenően természetesen kiterjed a professzionális szakmai háttére és a vendégközpontú szemléletre is. Számunkra minden vendég a „legfontosabb”, így a családias légkör, az udvarias és figyelmes kiszolgálás, valamint a személyes törődés éttermünk hitvallása. Mi azért dolgozunk, hogy a hozzánk betérőket elégedettnek lássuk, és visszatérő vendégeink között üdvözölhessük. Nekünk meghatározóan fontos az Önök véleménye, hiszen a pozitív kritikák elismerést jelentenek számunkra, míg a negatívumokból igyekszünk tanulni és építkezni. Éttermi vendégkérdőívünk – amelyen keresztül Önök jelezhetik felénk tapasztalataikat, észrevételeiket és esetleges tanácsaikat – tükröt tart elénk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2012. december 01. és 2013. január 15. között vendégeink által kitöltött kérdőívek alapján éttermünk 99%-os elégedettségi eredményt ért el.

Kérjük, osztozzanak sikerünkben a jövőben is, 2013-ban is szeretettel várjuk Önöket a Fenyves Vendéglőbe!

 

Önök írták:

Érvek, amelyekért vendégeink mellettünk tették le voksukat:

 

  • „Az étlapon kiemelt figyelmet szentelnek a tradicionális magyaros és házias ízeknek.”
  • „Szinte egyedülálló a megyében, amit a Fenyves Vendéglőben tapasztaltunk: ezen a helyen valóban az étterem saját tanyája jelenti az éléskamrát, azaz a palettán szereplő ételek zömét saját tartású állataik húsából készítik el, amely egyértelműen érezhető a fogások ízvilágán.”
  • „Példa nélküli és kedves gesztus, hogy fogadó ételként a spanyol ali-oli és a friss tanyasi házi tepertőkrém pirítóssal minden vendég számára a ház ajándéka.”
  • „Egyértelműen kitűnik, hogy az ételsor összeállításakor igyekeztek a hölgyek, a vegetáriánusok és a speciális diétán lévők igényeit is szem előtt tartani.”
  • „Köszönjük, hogy részesei lehettünk hangulatos grill- és kemencés estjüknek, ahol megtapasztalhattuk a faszénparázson és búbos kemencében készült fogások ámulatba ejtő, régi korokat idéző ízeit.”
  • „A Fenyves Vendéglő azon ritka helyek közé tartozik, ahol az ételek mellett az azokhoz illő italok is kiemelt figyelmet kapnak. Említést érdemel az étterem kiváló magyar borokból álló kínálata, nem beszélve a neves és zamatos magyar pálinkákról!”
  • „Sok más debreceni étteremmel ellentétben ez a hely a hét minden napján – rendezvényektől és esküvőktől függetlenül is – nyitva áll a vendégek előtt. Itt egyszer sem fordult még elő, hogy az ajtóban közölték volna velünk, hogy nem tudnak bennünket fogadni, mert zártkörű rendezvény van. Ez nemcsak pozitívum, de óriási előny is, hiszen az ember nem teszi meg fölöslegesen az ide vezető utat.”
  • „Bár manapság egyre több helyi étterem próbálja saját ötleteként feltüntetni a vendégek térítésmentes szállítását, mégis köztudott, hogy az ötletgazda a Fenyves Vendéglő volt, ahol a nyitás óta az éttermi fogyasztás esetén az 5 fő fölötti társaságoknak saját kisbuszokkal Debrecenből térítésmentes ki és hazaszállítást biztosítanak. És ez másokkal ellentétben nemcsak a hazaútra vonatkozik!”