Újdonságok házunk táján

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Dátum: 2013. április 4.

Párizs és Budapest kifutói Debrecenbe érkeznek!

 Új szelek fújnak a divatban A főváros és Párizs kifutói Debrecenbe érkeznek A sikeres első debreceni divatgála után – hagyományteremtő céllal – a Fashion Zone Modell Ügynökség és az Erdőspuszta Club Hotel**** szervezésében április 21-én, vasárnap délután 17.00 órától újfent megrendezésre kerül a II. Debreceni Divatgála szállodánk Fenyves Rendezvénytermében. A szervezők ez alkalommal sem fukarkodnak [...]


Dátum: 2013. január 24.

99%-os vendég elégedettség a Fenyves Vendéglőben

99%-os vendég elégedettség a Fenyves Vendéglőben   A nyitás óta eltelt időszakban szállodánk Fenyves Vendéglőjében elsődleges szempontnak tartottuk a maximumra való törekvést, amely az ételek sokszínűségén, választékán, minőségén és mennyiségén túlmenően természetesen kiterjed a professzionális szakmai háttére és a vendégközpontú szemléletre is. Számunkra minden vendég a „legfontosabb”, így a családias légkör, az udvarias és figyelmes [...]


Dátum: 2013. január 24.

PÉNTEKI ESKÜVŐ? MIÉRT NE! VAGY MIÉRT IGEN?

PÉNTEKI ESKÜVŐ? MIÉRT NE! VAGY MIÉRT IGEN? Kedves házasulandó Fiatalok! A házasságkötés életünk egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eseménye, amelyet mindannyian szeretnénk felejthetetlenné és emlékezetessé varázsolni. A szerelemről, a boldogságról és a népes vendégseregről az ifjú párnak kell gondoskodnia, azonban a színvonalat, az eleganciát és a nívós kiszolgálást a mi feladatunk maximálisan megvalósítani! Az elmúlt egy-két [...]


Dátum: 2012. november 21.

Megújult a Fenyves Vendéglő étlapja és borlapja!

Novembertől vendégeinket vadonatúj, az eddigieknél is sokkal különlegesebb és fenségesebb fogásokat tartalmazó étlappal, valamint megújult borlappal várjuk a Fenyves Vendéglőben.   Egyedülálló ajánlatunk: éttermi fogyasztás esetén 5 fő fölötti társaságok részére Debrecenből ingyenes ki- és hazaszállítást biztosítunk!   Asztalfoglalás és autórendelés: +36-20-2999-444


Dátum: 2012. november 8.

Belekóstoltunk: 21 fogás alig 3 óra alatt!

Közel harminc vendég bírálta a Fenyves Vendéglőnk új étlapjának kínálatát.   Novembertől teljes fizimiskájában, kívül-belül megújuló étlappal várjuk vendégeinket szállodánk Fenyves Vendéglőjébe, amely kínálkozó lehetőséget kínált számunkra egy nagyszabású ételkóstoló lebonyolítására. Nyitás óta komolyan vesszük és kiemelten kezeljük a vendégeinktől érkező visszajelzéseket, így vendéglátás vezetőink úgy döntöttek, ez alkalommal kikérik törzsközönségünk véleményét is az egyedi [...]


Dátum: 2012. augusztus 8.

Nyereményebéd Dombi Tibivel

Az egyik legifjabb rajongó, Virágos Tibor nyerte meg a fantasztikus ebédet Dombi Tibivel! Fotók a Galériában!


Dátum: 2012. július 2.

Nagy sikert könyvelt el az I. Debreceni LOKI Focigála

Június utolsó, perzselően napfényes szombatján egy fantasztikus és nem kevésbé mozgalmas program várta a focirajongókat és a sportbarátokat szállodánk Arbo Tanyáján, ahol – hagyományteremtő szándékkal – először került megrendezésre az I. Debreceni LOKI Focigála & Családi Juniális.


Dátum: 2012. június 15.

Tölts egy napot a LOKI-val!

Június utolsó napján egy fantasztikus és nem kevésbé mozgalmas program várja a focirajongókat és a sportbarátokat a debreceni Erdőspuszta Club Hotel**** Arbo Tanyáján, ahol – hagyományteremtő szándékkal – először kerül megrendezésre az I. Debreceni LOKI Focigála & Családi Juniális.


Dátum: 2012. június 8.

Miért borult feketébe útbaigazító táblánk?

Nemrégiben „gyászba borult” az Erdőspuszta Club Hotel**** Diószegi úti útbaigazító fénytáblája, amely kételyeket okozott vendégeinkben szállodánk nyitva tartását illetően. Jelentjük: szállodánk kapuja nagyon is nyitva áll a vendégek előtt, és továbbra is a megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokkal várja a hozzánk érkezőket. De akkor miért fedi fekete lepel a totem oszlopot?


Dátum: 2012. június 4.

A Hotelstars lesz a nemzeti tanúsító védjegy

Az Erdőspuszta Club Hotel a megyében elsők között lett minősített négycsillagos szálloda.


Dátum: 2012. június 3.

Erdőspusztán jártak a Gasztroangyalok

Május 18-án „földre szálltak” club hotelünk Fenyves Vendéglőjében a Gasztroangyalok, azaz nálunk forgatta le évadzáró műsorát Borbás Marcsi és szakmai stábja.


Dátum: 2012. június 3.

Álomnászút az álompárnak az Erdőspuszta Club Hotelben!

Mindamellett, hogy szállodánk ad otthont a 2012. december 8-9-én megrendezendő Álompár Esküvői Kiállítás és Vásárnak, a rendezvény főszponzoraként értékes fődíjjal is kedveskedünk a megválasztott Álompárnak: vendégül látjuk őket egy csodálatos nászútra meseszép nászutas lakosztályunkban!


Dátum: 2012. június 3.

Álompár Esküvői Kiállítás és Vásár az Erdőspuszta Club Hotelben

Az Inform Média Kft. 2012 decemberében immár hatodjára rendezi meg az Álompár Esküvői Kiállítás és Vásárt, melynek ezúttal az Erdőspuszta Club Hotel ad majd otthont. Ebből az alkalomból Véghné Andrea, a rendezvény egyik szervezője mesélt a korábbi évek tapasztalatairól és az idei tervekről.


Dátum: 2012. június 3.

Hamarosan Ön is „rúghatja a bőrt” Erdőspusztán!

Műfüves kispályás foci- és teniszpályával gazdagodik az Erdőspuszta Club Hotel**** Arbo Lovas Tanyája.


Dátum: 2012. június 3.

Minden a miénk!

Első hely az éremtáblán, a magyar úszósport 75. aranyérme, minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki szereplése – ez Debrecen 2012!