Találkozzunk a Sunday Brunch-on!

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** továbbra is zavartalanul működik!!

Számunkra az Önök nyugalma és biztonsága a legfontosabb, melynek érdekében a kialakult helyzetre tekintettel tovább fokoztuk a higiéniai óvintézkedéseinket, ennek keretében többek között:
• közös használatú helységeinket, tereinket naponta többször takarítjuk, fertőtlenítjük,
• gyakran használt felületek: pultok, kilincsek, gombok, ajtók, mosdóhelyiségek folyamatosan takarítjuk és fertőtlenítjük,
• kiemelt figyelmet fordítunk az éttermi porcelánok, evőeszközök, poharak mosogatására, a büfé asztalok, éttermi felszerelések, ill. a wellness részleg takarítására és fertőtlenítésére
• szállodánk több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el
• sok munkavállalóik autóval érkezik munkahelyére a távolság miatt, így a tömegközlekedés veszélyét elkerüli

Az Erdőspuszta Club Hotel**** felkészült vendégei fogadására, szolgáltatásaink az egyéni vendégek felé egyelőre zavartalanul elérhetőek, bármilyen – higiéniával kapcsolatos – igény esetén a szálloda személyzete rendelkezésre áll.

Wellness részlegünk külső és belső medencéinek hőmérséklete (30 Celsius fok feletti!!!) és vegyi összetétele az előírásnak megfelelő, így az azonnal elpusztítja a vírusokat.

A személyzet megfelelő felkészítést kapott a személyi higiénia fokozott betartására, amit folyamatosan ellenőrzünk.

Szállodánk előnyei más szállodákkal szemben ebben a koronavírussal terhelt rendkívüli helyzetben:
• izoláltan, a várostól távol egy 6 hektáros fenyőerdő közepén található, a látogatható összes terület nagysága 18 hektár
• á la carte éttermünkben bármikor tudnak étkezni, területe miatt, másoktól jól elszeparáltan is
• 8 fős létszámok fölött akár több külön termet is tudunk biztosítani baráti társaságok és családok részére, hogy egyáltalán ne kelljen idegenekkel érintkezniük!
• Március 18-tól megnyitjuk a 80 fős, teljesen szabadtéri, egyedi rattan bútorzattal felszerelt teraszainkat is, ahol szintén egymástól megfelelő távolságra, akár nagyobb létszámú társaságoknak is tudunk asztalokat kialakítani, igény szerint!

Bízunk abban, hogy, a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kikapcsolódása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!

sunday_branch

Minden vasárnap 12.00 és 15.00 óra között elegáns rendezvénytermünkben népszerű Sunday Brunch várja a svédasztalos ebéd kedvelőit, ahol minőségi alapanyagokból gondosan elkészített, bőséges ételvariációk – előételek, levesek, főételek, kemencés fogások, desszertek – közül válogathatnak korlátlanul házunk vendégei. Mint ahogyan azt a neve is fémjelzi, a Sunday Brunch nálunk sokkal többet jelent egy fehér abrosz mellett eltöltött vasárnapi családi ebédnél, hiszen a mesés természeti környezet mellett szállodánk lovas tanyáján külön térítés ellenében változatos szabadidős-, sport- és lovas programok – úgy mint lovaglás a szabadban és 800 nm-es fedett lovardában, lovas oktatás, hintózás és pusztakocsikázás (télen lovas szán) a vadregényes Erdőspuszták területén – kerékpárkölcsönzés, a téli időszakban fedett és fűtött műfüves tenisz- és kispályás focipálya, valamint az őshonos magyar háziállatok teljes skáláját felvonultató háziállatpark állatsimogatóval fogadja a kikapcsolódni vágyókat.

A Sunday Brunch esetében kizárólag előzetes, telefonos asztalfoglalással áll módunkban vendégeinknek helyet biztosítani! Asztalfoglalás: +36-20-2999-444

A foglalást minden héten szombaton 18.00 órakor zárjuk le a szabad helyek függvényében. 

Korlátlan ételfogyasztás felnőtteknek: 3.000  Ft, gyerekeknek 12 éves korig: 1.500  Ft, 3 év alatt ingyenes!