Fenyves Vendéglő

fenyves_vendeglo_promo
Az országban és Debrecenben egyedülállóan térítésmentes szolgáltatásaink:
 
  • A’la carte éttermi fogyasztás esetén az 8 fő fölötti társaságoknak 8 személyes kisbuszainkkal Debrecenből ingyenes transzfert biztosítunk, kapacitásunk függvényében!  Kérjük transzfer igényét legalább 1 munkanappal előre jelezze szállodánk recepcióján! 
  • Friss tepertőkrém és ali-oli pirítóssal előételként minden Kedves Vendégünknek házunk ajándéka!


Az Erdőspuszta Club Hotel**** 100 férőhelyes a’la carte Fenyves Vendéglőjének étlapján elsősorban a magyaros ízek dominálnak. Éttermünk különleges atmoszférája a hagyományos ételeken túl, különböző kulináris élmények helyszíne is. A speciális igények teljesítése, számunkra újabb kihívást jelent. Konyhánk igen széleskörű felszereltségéből kiindulva, szinte bármilyen kérést teljesíteni tudunk. Tanyánkon található őshonos állatok hagyományos neveléséből fakadó hamisítatlan tiszta ízek szolgálnak alapjául ételeinknek. Rendezvényeinken és étlapunkon is kiemelkedő helyet töltenek be ezen alapanyagainkból készült fogásaink,a hagyományostól egészen a Gourmet ételekig.20 fő feletti társaságoknak speciális ajánlatokkal kedveskedünk. 

Természetesen nem feledkezünk meg az ételekhez illő ízletes nedűkről sem! A legnevesebb magyar borászok és a legkiválóbb hazai pincészetek boraival és neves pálinkaházak italaival várja az érdeklődőket.  Vendéglőnk kapuja a hét minden napján – rendezvényektől függetlenül – nyitva áll a betérni vágyók előtt. 

 

A nyitva tartás ideje alatt a beatkorszak egészét átölelő nemzetközi és magyar repertoárból alkalomhoz illő diszkrét  zenét biztosítunk.

Honlapunk legújabb meglepetése: Zenedoboz. Itt böngészhet a rendelkezésünkre álló több mint 14000 - a beatkorszaktól napjainkig terjedő, kizárólag eredeti CD és bakelit lemezen szereplő – zeneszám között, és összeállíthatja azt a maximum 20 számból álló egyéni lejátszási listát, amit házunk személyre szóló ajándékaként CD formájában elkészítünk Önnek, és lehetőségeink szerint az Ön itt tartózkodása alatt igyekszünk a listán szereplő számok közül néhányat le is játszani.

A Fenyves Vendéglő kínálata