Esküvői nyílt nap 2017

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!Kedves Jegyespárok!

Szeretettel meghívunk Titeket 2017. január 22-én, vasárnap megrendezendő 5. Esküvői Nyílt Napunkra az Erdőspuszta Club Hotelbe****

Az igényes környezetben felállított standok mellett egész napos szórakozást nyújtunk látogatóinknak reggel 10 órától este 6 óráig.

Itt megtalálsz mindent és mindenkit, ami egy sikeres esküvőhöz kell.

A legújabb trendet bemutató menyasszonyi ruhák, szemkápráztató tortacsodák, gyönyörű esküvői dekorációk, vőfélyek, ceremóniamesterek, fotográfusok, zenekarok, Dj-k az esküvő olyan fontos hozzávalói, melyek nélkül elképzelhetetlen a Nagy Nap.

Változatos programok és nyereményjátékok várják az esküvőjükre készülő párokat és az esküvő iránt érdeklődőket.

Testközelből élhetitek át az esküvő fontos mozzanatait. Megmutatjuk hol és hogyan zajlik a ceremónia előtti vendégvárás, majd átsétálunk a szertartás helyszínére és onnan a rendezvényterembe, ahol feltehetitek eddig megválaszolatlan kérdéseiteket a város legjobb szolgáltatóinak.

 

A bejegyzést megosztók és a helyszínen regisztráló jegyespárok között a rendezvény zárásaként értékes ajándékokat sorsolunk ki.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

 

Sok boldogságot és jó készülődést kíván az Erdőspuszta Club Hotel**** csapata!

Kihagyhatatlan!