Esküvői nyílt nap 2017

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** továbbra is zavartalanul működik!!

Számunkra az Önök nyugalma és biztonsága a legfontosabb, melynek érdekében a kialakult helyzetre tekintettel tovább fokoztuk a higiéniai óvintézkedéseinket, ennek keretében többek között:
• közös használatú helységeinket, tereinket naponta többször takarítjuk, fertőtlenítjük,
• gyakran használt felületek: pultok, kilincsek, gombok, ajtók, mosdóhelyiségek folyamatosan takarítjuk és fertőtlenítjük,
• kiemelt figyelmet fordítunk az éttermi porcelánok, evőeszközök, poharak mosogatására, a büfé asztalok, éttermi felszerelések, ill. a wellness részleg takarítására és fertőtlenítésére
• szállodánk több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el
• sok munkavállalóik autóval érkezik munkahelyére a távolság miatt, így a tömegközlekedés veszélyét elkerüli

Az Erdőspuszta Club Hotel**** felkészült vendégei fogadására, szolgáltatásaink az egyéni vendégek felé egyelőre zavartalanul elérhetőek, bármilyen – higiéniával kapcsolatos – igény esetén a szálloda személyzete rendelkezésre áll.

Wellness részlegünk külső és belső medencéinek hőmérséklete (30 Celsius fok feletti!!!) és vegyi összetétele az előírásnak megfelelő, így az azonnal elpusztítja a vírusokat.

A személyzet megfelelő felkészítést kapott a személyi higiénia fokozott betartására, amit folyamatosan ellenőrzünk.

Szállodánk előnyei más szállodákkal szemben ebben a koronavírussal terhelt rendkívüli helyzetben:
• izoláltan, a várostól távol egy 6 hektáros fenyőerdő közepén található, a látogatható összes terület nagysága 18 hektár
• á la carte éttermünkben bármikor tudnak étkezni, területe miatt, másoktól jól elszeparáltan is
• 8 fős létszámok fölött akár több külön termet is tudunk biztosítani baráti társaságok és családok részére, hogy egyáltalán ne kelljen idegenekkel érintkezniük!
• Március 18-tól megnyitjuk a 80 fős, teljesen szabadtéri, egyedi rattan bútorzattal felszerelt teraszainkat is, ahol szintén egymástól megfelelő távolságra, akár nagyobb létszámú társaságoknak is tudunk asztalokat kialakítani, igény szerint!

Bízunk abban, hogy, a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kikapcsolódása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!

Kedves Jegyespárok!

Szeretettel meghívunk Titeket 2017. január 22-én, vasárnap megrendezendő 5. Esküvői Nyílt Napunkra az Erdőspuszta Club Hotelbe****

Az igényes környezetben felállított standok mellett egész napos szórakozást nyújtunk látogatóinknak reggel 10 órától este 6 óráig.

Itt megtalálsz mindent és mindenkit, ami egy sikeres esküvőhöz kell.

A legújabb trendet bemutató menyasszonyi ruhák, szemkápráztató tortacsodák, gyönyörű esküvői dekorációk, vőfélyek, ceremóniamesterek, fotográfusok, zenekarok, Dj-k az esküvő olyan fontos hozzávalói, melyek nélkül elképzelhetetlen a Nagy Nap.

Változatos programok és nyereményjátékok várják az esküvőjükre készülő párokat és az esküvő iránt érdeklődőket.

Testközelből élhetitek át az esküvő fontos mozzanatait. Megmutatjuk hol és hogyan zajlik a ceremónia előtti vendégvárás, majd átsétálunk a szertartás helyszínére és onnan a rendezvényterembe, ahol feltehetitek eddig megválaszolatlan kérdéseiteket a város legjobb szolgáltatóinak.

 

A bejegyzést megosztók és a helyszínen regisztráló jegyespárok között a rendezvény zárásaként értékes ajándékokat sorsolunk ki.

A rendezvényre a belépés ingyenes.

 

Sok boldogságot és jó készülődést kíván az Erdőspuszta Club Hotel**** csapata!

Kihagyhatatlan!