Az Arbo Tanya turisztikai szolgáltatásainak fejlesztése

close
Tájékoztatás a korona vírussal (COVID-19) kapcsolatos intézkedésekről


Tisztelt Vendégeink!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** a körülményekhez és a 168/2020. (IV. 30.) kormányrendelethez maximálisan igazodva várja Vendégeit!

A jelenlegi világméretű járványügyi helyzetre reagálva az Erdőspuszta Club Hotel**** vezetősége a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében az alábbi intézkedéseket hozta:

A szálloda egész területén fokozott higiéniai óvintézkedéseket vezettünk be (pl. közös használatú helyiségek, terek naponta többszöri takarítása, fertőtlenítése, éttermi felszerelések folyamatos tisztán tartására kiemelt figyelmet fordítunk, valamint a szálloda több pontján, mindenki számára hozzáférhető fertőtlenítő folyadékot helyeztünk el).

A wellness részlegünkbe kizárólag előzetes bejelentkezést követően, kültéri napágyakon, időjárás függvényében, korlátozott létszámban tudjuk fogadni Vendégeinket!
Egyéb szolgáltatásaink (lovaglás, pusztakocsi, horgászat, bicikli, csónak/vízibicikli, dodgem, 9D mozi, konditerem, foci és teniszpálya) továbbra is elérhetőek, mivel a szabadban, 1,5 méter távolságot betartva végezhetőek.

Fenyves Vendéglőnk terasza megnyitott!
Az asztaltársaságok közt 1,5 métert tartva, fokozott higiéniai intézkedésekkel biztosítunk lehetőséget asztalfoglalásra.
Az étterem benti részében kizárólag mosdóhasználatra és elviteles ételek átvételére és fizetésére van lehetőség!
Nyitva tartás minden nap 12 és 22 óra között.

A kialakult helyzetre való tekintettel éttermünk ételkiszállítás formájában továbbra is szeretne gondoskodni a kulináris élményekről. Konyhánk továbbra is főleg az Arbo tanyánkon nevelkedett állatok húsának felhasználásával készíti el az asztalra kerülő ételeket.
Az ételrendelés hétfőtől vasárnapig, 10 és 21 óra között érhető el.
Felszolgáló kollégánknál, aki házhoz viszi a rendeléseket, lehetőség van bankkártyával vagy akár átutalással is fizetni az azonnali jóváírásnak köszönhetően. Ezáltal érintésmentesen is kézhez kaphatja rendelését. További részletekkel kapcsolatban keresse kollégáinkat bizalommal. Telefonszám: +36 20 2999 444

Szállásfoglalásra a kijárási korlátozás megszűnésével immáron újra van lehetőség.
Aktuális csomagajánlataink a http://www.erdospuszta-clubhotel.hu/araink/csomagajanlatok/ linken megtekinthetőek.

További információkért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@erdospuszta-clubhotel.hu e-mail címen.

Bízunk abban, hogy a korona vírussal terhelt nehéz időszak mihamarabb elmúlik!

Az Erdőspuszta Club Hotel**** addig is mindent megtesz az Önök minél teljesebb kiszolgálása érdekében!

Változatlan odaadással és szeretettel Várjuk Önöket!
AZ ARBO TANYA TURISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSAINAK FEJLESZTÉSE
Debrecenben ez idáig egyedülálló, téliesíthető műfüves kispályás foci- és teniszpályával gazdagodott az Arbo Tanya

A Norta Kft. az Észak-Alföldi Operatív Program keretén belül ÉAOP-2.1.1/H-11 – Turisztikai szolgáltatások fejlesztése pályázatával 49.024.670 Ft Uniós támogatásban részesült a „Az Arbo Tanya turisztikai szolgáltatásainak fejlesztése” elnevezésű pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretén belül. A 70.596.496 Ft összköltségvetésű projekt részét képezte egy téliesíthető, fűthető műfüves sportpálya kialakítása, amelyhez akadálymentesített, fűtött öltözők és vizesblokk tartozik. A megvalósult projekt egyaránt nagy űrt tölt be mind a cívisvárosban, mind pedig a régióban, hiszen a Debrecenben ez idáig egyedülálló, téliesíthető műfüves kispályás foci- és teniszpálya a labdajátékok mellett kiválóan alkalmas atlétikai sportágak, ügyességi és tömegsport játékok művelésére is. A projekt keretében az Arbo Tanyán egy futószárazásra, vagy akár megyei és országos szintű fogathajtó versenyek lebonyolítására alkalmas nyitott karám is kialakításra került.

Egészségtudatos világunkban Hajdú-Bihar megyében, és azon belül a megyeszékhelyen, Debrecenben is egyre népszerűbbek a természetben, friss levegőn végezhető sportok és mozgásformák. Kihasználva az Arbo Tanyát körülölelő természeti környezet, az Erdőspuszták nyújtotta adottságokat, az üzemeltetők szolgáltatásaikat évről-évre igyekeznek az elvárásokhoz mérten fejleszteni, bővíteni. Innen jött az ötlet egy téliesíthető, multifunkciós sportpálya és egy, a már meglévő nívós lovas szolgáltatások bővítésére szolgáló nyitott karám létrehozására. Az Uniós támogatással megvalósult turisztikai célú projekt lehetővé teszi, hogy a szabadidős és lovas sportok kedvelői biztonságos körülmények között tudják elsajátítani az alapokat és fejleszteni tudásukat. A téliesíthető – fedhető és fűthető – sportpálya pedig megszünteti a szezonalitást, azaz az év minden napján színvonalas és kulturált sportolási lehetőséget kínál a labdajátékok szerelmeseinek.